In urma cu 5-6 ani am ajuns intr-un camping in Bratislava. In prima noapte ma loveste nevoia sa ma duc la buda, cand ajung acolo constat o mizerie crunta si un miros insuportabil, cu greu gasesc o cabina cat de cat acceptabila pentru a putea fi folosita. In timp ce faceam cei de facut in atare situatie, aud un sforait dintr-o cabina alaturata, am zis ca nu este adevarat. Cum putea dormi cineva intr-un asemenea loc?
Stiu ca se pot face ...multe lucruri intr-o astfel de cabina, dar sa si dormi nu credeam ca este posibil.
A doua zi cand m-am dus sa ma spal, nu mi-a venit sa cred: totul lucea de curatenie, mirosul nu mai avea nici o legatura cu cel din urma cu cateva ore.
Deci, sa nu o dam numai pe proasta crestere a turistului roman, sa recunoastem ca la disconfortul unor astfel de locuri contribuie si proasta administrare a campingului respectiv.
Citind postarea lui Ovidiu Ciobanu din aceeasi sectiune, gandesc: cum este posibil ca intr-un camping la mare sa nu ai apa calda pe timpul verii? Priviti casele localnicilor, aproape toate au panouri solare pentru incalzirea apei. Sunt o serie de neajunsuri ale campingurilor care nu au nici o logica, este clar ca totul tine de administrare.
"Regula jocului" o face gazda, respectiv - campingul. Te supui regulilor - totul este ok. Nu respecti regulile - adio!
Pai sigur vina este a lui. In dorinta de a incasa cat mai multi bani, nu impune reguli. Tu vrei sa te odihnesti iar la doi pasi de tine vecinul asculta manele in miez de noapte.Calin Lisovschi scrie:... ce vina are patronul ca sunt destui care-si lasa amintirile pe peretii wc-urilor sau pet-uri si hartii pe pajiste? ....
Ce scuze poate avea un patron de camping atata timp cat nici nu impune reguli?