CAMPING CORTINA GATE - VAMA VECHE

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nelu Predonu

Re: CAMPING CORTINA GATE - VAMA VECHE

Mesaj de Nelu Predonu »

Calin, este cum spui, o problema de educatie a turistului roman, dar nu numai:
In urma cu 5-6 ani am ajuns intr-un camping in Bratislava. In prima noapte ma loveste nevoia sa ma duc la buda, cand ajung acolo constat o mizerie crunta si un miros insuportabil, cu greu gasesc o cabina cat de cat acceptabila pentru a putea fi folosita. In timp ce faceam cei de facut in atare situatie, aud un sforait dintr-o cabina alaturata, am zis ca nu este adevarat. Cum putea dormi cineva intr-un asemenea loc?
Stiu ca se pot face ...multe lucruri intr-o astfel de cabina, dar sa si dormi nu credeam ca este posibil.
A doua zi cand m-am dus sa ma spal, nu mi-a venit sa cred: totul lucea de curatenie, mirosul nu mai avea nici o legatura cu cel din urma cu cateva ore.
Deci, sa nu o dam numai pe proasta crestere a turistului roman, sa recunoastem ca la disconfortul unor astfel de locuri contribuie si proasta administrare a campingului respectiv.
Citind postarea lui Ovidiu Ciobanu din aceeasi sectiune, gandesc: cum este posibil ca intr-un camping la mare sa nu ai apa calda pe timpul verii? Priviti casele localnicilor, aproape toate au panouri solare pentru incalzirea apei. Sunt o serie de neajunsuri ale campingurilor care nu au nici o logica, este clar ca totul tine de administrare.
"Regula jocului" o face gazda, respectiv - campingul. Te supui regulilor - totul este ok. Nu respecti regulile - adio!
Calin Lisovschi scrie:... ce vina are patronul ca sunt destui care-si lasa amintirile pe peretii wc-urilor sau pet-uri si hartii pe pajiste? ....
Pai sigur vina este a lui. In dorinta de a incasa cat mai multi bani, nu impune reguli. Tu vrei sa te odihnesti iar la doi pasi de tine vecinul asculta manele in miez de noapte.
Ce scuze poate avea un patron de camping atata timp cat nici nu impune reguli?
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Cred ca este grav ....se pare ca am o problema! ...am ajuns sa ma citez singur :)
Nelu Predonu scrie:.... Tu vrei sa te odihnesti iar la doi pasi de tine vecinul asculta manele in miez de noapte...
Sa analizam acest lucru frecvent intalnit:
In inconstienta lui, patronul campingului nu realizeaza ca unul din cei doi clienti va fi pierdut.
Nu exista nici un dubiu al acestui fapt.
Cel ce nu doarme, nu va mai calca in campingul respectiv.
Daca analizam logic, vinovatul (manelistul) ramane client fidel, iar omul normal cu bun simt care nu doreste decat ca noaptea sa se odihneasca, va fi clientul pierdut.
Daca ar exista reguli si patronul ar tine la respectarea lor, clientul care va ramane fidel locatiei va fi omul normal.
Manelistul va evita locatia. "Nu mergem acolo ca aia se culca odata cu gainile". El stie ca are alte "standarde" el vrea "sa-si traiasca viata".
Problema care ar trebui sa si-o puna patronul ar fi: am un camping al manelistilor si nesimtitilor sau am un camping al oamenilor normali?
Din pacate putin patroni de campinguri isi pun aceasta intrebare.

P.S. Nu am nimic cu cei ce iubesc acest gen de muzica (manele) si stiu cand si cum (nivel volum) sa o asculte. Ii respect si imi cer scuze anticipat daca pe parcursul citirii postarii
au tras pripit concluzia ca ei nu ar fi oameni normali in viziunea mea. Cred ca stim toti la ce specie m-am referit.
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Nelu Predonu scrie:
Problema care ar trebui sa si-o puna patronul ar fi: am un camping al manelistilor si nesimtitilor sau am un camping al oamenilor normali?
Din pacate putin patroni de campinguri isi pun aceasta intrebare.
N-am vrut sa citez ambele postari, dar mi se par foarte bine punctate si argumentate de catre Nelu, intr-adevar putini dintre patroni isi pun astfel problema.
Pe de alta parte, parerea mea in plus este ca nici nu au intotdeauna o motivatie bine pusa la punct de ce isi construiesc un camping. In Ardeal se construiesc, de exemplu campinguri si pensiuni de Lux (nu vreau sa dau nume), din cine stie ce motive, fara un studiu in prealabil de marketing sau de piata (nu vreau sa spun spalare de bani.... caci treaba asta nici nu ma priveste). Indiferent daca aceste Campinguri si Pensiuni stau goale sau sunt pline pana la refuz, din pct.ul de v. al potentialului client stiu de ce nu voi (mai) trece pe acolo, din cauza preturilor mari, din motivul ca unele sunt extrem de chicioase, caci imi ofera servicii si pachete servicii de care eu personal nu am nevoie....etc.
Am intilnit in schimb, patroni de campinguri care se dovedesc in timp a fi adevarati oameni de afaceri (talentul nu o aduci de la ninci o scoala). Acesti oameni invata din mers, copiaza unul de la altul ce crede ca-i mai util si frumos, intreaba clientii cum le-ar placea mai mult, ce idei au chiar ei insisi, care in timp s-ar putea implementa cu scopul de a duce la imbunatatirea serviciilor din camping....etc. Unii nu vor sti nicio data cauza pentru care nu le merge afacerea bine, nici nu sunt deschisi sa se dezvolte (sa evolueze), dar apar tot mai multi Proprietari Talentati care deschid afaceri profitabile atat pentru ei cat si pentru noi, clientii la serviciile lor.
Speram ca in timp vor aparea tot mai multe servicii, se va sti mai bine cum trebuie vandute acestea, iar cumparatorii vor fi si ei multumiti, la randul lor.
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Am citit ceva despre camping s mai sus .Va pot spune ca eu m-am intors in dupa amiaza zilei prezente (18 06 2001) de pe litoral ,mai bine spus din acest camping .Timp de doua saptamini ,am putut vedea ca la sfirsit de saptamina,vin si cei cu corturi,mai putini cei drept,dar rulote cred ca eram cam 30.Au fost si un grup de polonezi ,care au stat 2 zile,ceva organizat,dar si un grup de nemti in virsta,care vizitau zona litoralului si nu numai .Aveau o rulota tip dormitor cu mai multe cusete si bucatarie trasa de autocar.Romani in acea perioada ,HD,GL,B,IASI.Foarte bine intretinut apa, calda toata ziua ,iarba a fost tunsa cit am stat,si nou -sa montat poarta spre plaje cu ghereta (pt.a se impiedeca accesul strainilor),erau cu geana pe noi 😉 .Preturi :10 ron masina ,2o rulota,15 curent,14 persoana.Azierau la ora 12.00 -7 rulote si vreo 10 corturi ,citeva casute ocupate.S-au parcelat zone pt.corturi si rulote.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Si totusi nu este sezon iar pretul pentru doua persoane ajunge la 73 ron,se putea renunta la taxa pe curent nu?
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
Nicolae Nasalciuc
Membru forum
16
Oras: Orhei
Data nasterii: 09 Apr 1963

Mesaj de Nicolae Nasalciuc »

Foarte scump ,e 85 roni o camera in hotel de doua stele, ce rost are sa mai tragem rulotele dupa noi?????
O dovada in plus ca tot mai bine off.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
RollandBilti
Membru forum
16

Mesaj de RollandBilti »

pana la urma unde campingul mai exact? pe facebook nu am gasit iar pe topicul vechi la fel.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
RollandBilti
Membru forum
16

Mesaj de RollandBilti »

pe topicul nou vroiam sa scriu. pe pagina de facebook e pus pin-ul in mijlocul strazii! e asa de complicat sa pui locatia precisa? mama ei de tehnologie!
Scrie răspuns