Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
am cautat pe forum un topic legat de curatarea/igienizarea interioara a rulotei dar nu am gasit vreunul asa ca deschid eu :)
am cumparat de curand un LMC si la interior am spalat-o igienizat-o cu solutiile care le folosim si prin casa. Ce nu am reusit sa fac si despre asta este vorba in topicul asta, nu am reusit sa scot mirosul de "statut" din buretii canapelelor desi le-am scos din huse si le-am lasat sa stea in camera sa mai iasa mirosul din bureti insa degeaba !
Voi cum ati facut cand ati cumparat rulota ? cum ati scapat de mirosul din burete ?
Apeleaza la o firma de curatenie. Se curata cu un aspirator cu spalare. Faci asta in sezon cald, sa se usuce natural.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Personal, am incercat varianta cu spalatul in cada, DOAR pentru un singur burete caci, mi-a fost frica sa nu ma incurc mai tare! Chiar ca ma incurcam cu ei! Deoarece, hai... spalatul ca spalatul, dar USCATUL buretelui a fost ceva "de vis"! Fiind mare, nu prea poti sa-l storci bine! Drept pentru care, ii lasi la scurs si.... se scurg si usuca tare GREU.
Eu te-as sfatui sa aplici varianta cu firma de curatenie sau.... sa-i duci la o curatatorie! Dar, mi-e teama ca vei ajunge la un cost de... mai bine pui altii noi
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
@alin toma eu așa am făcut și la prima și la a doua rulotă:
Nu contează că e vară sau iarnă, atunci când am timp să urmăresc saltelele, cu orice ocazie scot de cel puțin de două ori pe an saltelele din rulotă și le las la soare, la aer.
Atât gerul, cât și soarele puternic împrospătează foarte tare. Se simte că au stat „la aer”.
De obicei, după ce le las ore în șir afară, mama (țin rulota la părinții mei în curte) mă ajută și le bate bine de tot cu bătătorul, nu exagerat.
După ce le pun în rulotă, toată rulota are un aer curat, proaspăt.
E o plăcere să stai în rulotă.