Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu am avut 2 masini pe benzina si Gpl, motoare 1.6 si 2.0 care s-au descurcat bine la drum drept, in urcare se simtea lipsa cuplului. Acum tractez o rulota de 1300kg cu BMW x3 2.0 diesel, diferenta este foarte mare, aproape ca nu simte rulota.
Asa m-am gandit si eu ca totusi benzinarele sunt pt viteza si nu pentru tractare ....mazda desi e fara turbo se comporta excelent la drum fie si incarcata la maxim. Nu am simtit vreo diferenta cum ca ar fi mai "puturoasa" cu rulota pusa la drum drept comportandu-se normal (80-90km/h maxim) dar daca urcam un deal se simtea din plin ca nu e masina de tras.
Asa ca am achizitionat un hyundai santa-fe 4x4 de 2L 112 CP si cuplu de 255nm/2000 rpm MMA-ul de 2380 kg.
Sper sa fie ok combinatia hyundai+lmc pe ca numai ce am achizitionat masina si inca nu am tractat rulota cu ea :)
cutia automata ajuta mult la folosirea corecta a motorului pentru ca schimba vitezele ca la carte, nu dupa urechea sau simtul soferului.
Eu recomand cutia automata. Cine nu a avut masina cu cutie automata nu stie cat de folositoare este dar cine are cutie automata nu mai foloste cutie manuala niciodata
Draghiciu Dumitru
Constanta
dumitru.draghiciu@gmail.com
Mob: 0721930633
Kia Sorento 140 HP si rulota Efeilland 1999