Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Descriere album: Camping Moncarapacho Portugalia, este locatia unde am campat aproape doua luni.
Citeva fotografii din lumea animalelor si a fructelor cum a denumit-o patronul Eugen, un om deosebit, unde vom reveni cu siguranta cit de curind posibil, pt ca este un loc unic, de exceptie.
,
DL Mihai pot spune cu adevărat ca 3 luni in camper este cel mai placut serial ce l-am urmarit vreodata.Va rugam sa ne mai expuneti cite ceva din experienta dvs.
Pacat ca nu se mai vad si imaginile... La vremea cand era proaspat postat a fost o incantare sa-l urmaresc, ca pe un serial la care esti nerabdator sa apara episodul urmator.
Am sa incerc sa intru in posesia arhivei de poze a lui Rusu prin Nicu ( fiul ) , pt a republica tot pe aici ... insa nu acum ... poate o voi face peste cateva luni .
Are cca 5000 de fotografii ”de rulotism ” din Ro si Eur... personale nu postari/poze copiate.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com