Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salut si bine ai venit ! N -as vrea sa t edescurajez insa vei tracta cam greu cu asa cilindree mica.... N am idee ce greutate are rulota insa motorul sigur e mic... benzina cuplucca 120-150 newton /m. O s afacem un topic ( sibect dedicat) pe tema aceasta pt ca aici suntem off topic la prezentari.... cu acest comentariu facut de mine ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salutare tuturor!
Sorel State este numele meu, 42 ani, de 20 ani sunt constructor și antreprenor, căsătorit, 2copii, Jeep 4x4, Abbey Vogue an 2000, custom total 2020 doar sasiul și pereții exteriori au rămas din ea in rest... Munca personala de 40 zile a câte 14-18 ore zilnic! Am o singura ieșire cu ea la Bran unde am primit ajutorul lui Dan! nu știam cum sa pun pompa de apa în funcțiune și Carverul(soba) ... :) și încerc OF vinerea viitoare la Brașov asta după ce am montat pe ea dualconfort și of course doua butelii. Sunt tare mândru de rezultat, iubesc natura și îmi iubesc familia mult! În rest sunt bucuros sa ma aflu aici și poate cine știe pe viitor ne nedem pe undeva real sa socializam of site! :)
Salutare tuturor!
Sorel State este numele meu, 42 ani, de 20 ani sunt constructor și anteprenor, căsătorit, 2copii, Jeep 4x4, Abbey Vogue an 2000, custom total 2020 doar sasiul și pereții exteriori au rămas din ea in rest... Munca personala de 40 zile a câte 14-18 ore zilnic! Am o singura ieșire cu ea la Bran unde am primit ajutorul lui Dan! nu știam cum sa pun pompa de apa în funcțiune și Carverul(soba) ... :) și încerc OF vinerea viitoare la Brașov asta după ce am montat pe ea dualconfort și of course doua butelii. Sunt tare mândru de rezultat, iubesc natura și îmi iubesc familia mult! În rest sunt bucuros sa ma aflu aici și poate cine știe pe viitor ne vedem pe undeva real sa socializam of site!
Buna ziua!
Bine v-am gasit.
Ma numesc Cristian Man, sunt din Bucuresti, am 51 ani.
Am achizitionat de curand o autoutilitara Renault Master, nu chiar nouta (an fabricatie 2006), dar care arata cat de cat bine la exterior iar motorul fiind inca in parametri, am intentia de a o transforma in campervan.
Multumesc pentru accept.
Sunt Andrei, din Galati si am 40 de ani.
Anul acesta am achizitionat o autorulota pe platforma Ford din 1995.
Ma bucur ca m-ati primit in comunitate si sper sa invat cat mai multe de la voi, fiind novice :)
Bine v-am regăsit !
Mi se spune Geo si am 54 de ani, Pensionar... Din Sibiu.
Spun regasit, pentru ca am mai avut un cont cu ceva timp în urma, dar l-am desființat.
Calatoresc de mult timp on si off camping. Am început excursiile cu trenul, cu motocicleta, cu scuterul, cu bicicleta, cu masina si de curand pentru ca varsta cere mai mult confort si atentie la sanatate cu rulota. Achiziționată inainte de "pandemie".
Am dat de voi cand cautam locuri de campare peste tot prinTara, si citeam cu drag recomandarle si peripețiile voastre. Sunteti un grup minunat.
Am o rulota Burstner 400 TS 2003, trasa de un SUV Santa fe 2005.