Solicitare garaj rulotă acoperit Buc - Ilfov

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Alex Niculescu
Membru forum
4
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 05 Mai 1963

Mesaj de Alex Niculescu »

Bună ziua,
Apelez la experiența dumneavoastră cu o întrebare simplă : unde vă garați rulota când nu o folosiți? Sunt interesat în zona București - Ilfov de un garaj acoperit, gen hală, în care să pot lăsa rulota pe timpul iernii. Aveți cunoștință de așa ceva?
Cu mulțumiri anticipate.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Garaj rulotă acoperit

Mesaj de Lupu Ciprian »

Si eu caut acoperit, inchis ( hala ) Buc... ILFOV....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Alex Niculescu
Membru forum
4

Garaj rulotă acoperit

Se pare că este un domeniu neacoperit, dacă a-și avea un teren ar fi o idee de afacere.
Acum sunt în Olanda și aici sunt buni la rulote și bărci. Toate rulotele stau în hale, nu există rulotă sub cerul liber.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Garaj rulotă acoperit

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am un priten rulotist coleg de aici din club ... Mircea Paduraru care va face o parcare cu sau fara hala ...pe centura capitalei si ca fi cu acces cu amprenta + supraveghere video..cel putin asa mi a povestit ...ca are in plan .
Mai avem si alt coleg in club Daniel Cojocar de asemenea care va face o zona acoperita la Ploiesti zona Ghighiu ( centura ) unde ne vom putea face atat reparatii/ amenajari la rulote cat si sa le parcam la zona acoperita sau nu. VA FACE sigur si zona acoperita * NU INCHISA. ISI FACE propriul service de RV .

Ar mai f varianta Motorhome Otopeni costuri pana in 100 ron insa inteleg ca nu mai au locuri. ...

La dl Ionut Costache ( CORDA CAMPERS ) trebuie intrebat , pt ca si el are ceva RV parcate acolo ( la exterior pt ca hala nu e mare si oricum se lucreaza in hala in interior... ( zona PAntelimon ) . Acesta ultimul mi-e chiar aproape insa nu are zona acoperita sau inchisa.

IN alta parte nu mai stiu , insa nu ma intereseaza parcare curte personal sunt interesat de pacare in hala inchisa... BUC - IF
Alex Niculescu
Membru forum
4

Mulțumesc, informații interesante care sunt de reținut. Poate în viitor se va mișca ceva. Este adevărat că dacă ai o rulotă de câteva mii de euro nu prea te doare, o poți ține pe stradă, eventual, și chiar am stradă necirculată unde locuiesc, deci teoretic nu ar trebui să-mi pun problema. Dar dacă dai 25 de mii + echipament s-ar putea ca abordarea să fie altfel. Nu mai amintesc de problemele care apar inerent cu înghețul, zăpada, soare direct la 50 de grade, practic în 5 ani de stat afară rulota este terminată. Fără soluție de garare acoperită, să nu spun și încălzită, nu merită să cheltuiești bani pe o rulotă.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Solicitare garaj rulotă acoperit Buc - Ilfov

Mesaj de Lupu Ciprian »

Si daca ai rulota de 3000 eur tot te doare sufletul pt ca ai muncit pe banii aia si la Bucuresti se intampla sa o gasesti vopsita, colorata nu neaparat devastata ,dar in zona parc IOR de ex Cristi Stoica ( vecin si coleg rulotist ) a gasit- o asa mazgalita...cu spray in ( sect 3) .
Altul .... ”MMG” MIHAI Ghe. a gast- o mai de mult cu boschetari in ea....

Cumnatul meu Nistor Marius ( membru Clubrv ) a gasit o trapa fortata rupta si a schimbat trapa chiar daca nu i -au furat ceva ca n- aveau ce .. s-a intamplat in urma cu 1 an in zona Ilioara sect 3 /Salajan.

Alt coleg Ionita Bogdan a gasit -o fara canapele si fara tot din ea ... din ce stiu sta in zona Gara de Nord...
Serban Cristi ( membru Clubrv) a avut un incident tot asa cu boschetari iar in final s-a ales cu absolut TOATE GEAMURILE SPARTE la rulota , repet toate . Pt ca erau prea scumpe si le a confectionat din pșexi glass singur si a iesit ceva dar nu perfect..asta e .
S-a intamplat in sect 3 zona MALLPArk LAKE langa Piata Ramnic

Cel mai bine ar fi sa fie tinute intr- un perimetru securizat... exemplu la Scoala de Soferi ILIOARA o puteti lasa contra 70-100 ron/ luna in curte cu paza dar nu e acoperita. Se parcheaza la poligon . O aveti aproape in oras.

Bine ar fi ca acest topic pe care l- am modificat ca si titlu de subiect in ”SOLICITARE GARAJ RULOTA ACOPERIT BUC -IF ” sa fie vazut de cei care ne-ar putea oferta ... Ar putea primi poromovare gratuita pe forum si facebook pt a-si putea gasi clienti ...
Alex Niculescu
Membru forum
4

Da, aveți dreptate, nu poți să o lași pe stradă, practic ești fiul ploii. Se întâmplă, în alți parametrii, ca problema mașinilor electrice : toți am vrea Tesla sau un PHEV, dar unde să o încarci la o rețea deasă cu acoperire națională?
Până nu clarific problema cu gararea acoperită cred că nu o să fac pasul de a cumpăra una, mai ales că vreau una nouă. Mai cautăm.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

E simplu . Va cumparati de la dealer autorulote.ro cel de langa aeroport sau motorhome Otopeni o rulota noua, apoi faceti casco ful la ea si de asemenea -i rugati sa va lase la ei contra cost sa o parcati costa cca 100 ron , SI NU VA VOR REFUZA FIIND CLIENT DE 15000-20 000 k ....
In acest fel o veti avea in siguranta si de asemenea asigurata in trafic nu doar cand e parcata ... fapt pt care va incurajez sa faceti pasul ca mai repede.
Au mai apart si alti dealeri in afara de cei mentionati de mine de la Bucuresti ... ii gasiti pe net ...
Alex Niculescu
Membru forum
4

Da, este o idee, am trimis email la Elcani de la Ploiesti cu Adria si la Motorhome cu Hobby. Nu prea merge planul asta, ideea este ca aici pot scoate TVA-ul, deci o rulota de 25.000 ajunge la 20.600, mai pun 2-3 mii echipamente, mover, cort gonflabil, eu stiu ce, 3-4 mii conteaza. Sa vedem ce raspunsuri primesc. Saaaau, caut un amic cu un teren baban prin Ilfov si-mi fac un șopron... cu tablete fără curent si internet ca ale știm noi cui...
daniel_cojocar
Membru asociat
11
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Probabil, intr-o luna de-aici inainte eu am sa dau drumul la parcare acoperita (nu hala) in zona mentionata de Ciprian (3,5 km de la sensul giratoriu, de pe DN1, de la Barcanesti)
Cand voi termina lucrarea, voi deschide un topic separat in care voi prezenta locatia si tot ce va implica parcarea! Pentru celalalte subiecte, sa fim sanatosi si sa ne realizam cea ce ne-am propus!
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cu ajutorul lui Silviu Tufeanu am gasit o hala

Parcare hala acoperita 150 ron. luna, minim 3 luni... prioritate pt membri Clubrv , locuri limitate...pt rulote si autorulote. Dupa revelion mergem sa le parcam . Locatia este lângă Petrom centura București între Chiajna și Mogoșoaia. Relatii la Silviu Tufeanu ( coleg din ClubRV, nr de tel nu- l afișez, îl dam pe privat numai celor care vin sigur alături de noi... in rest la întrebări se poate răspunde și aici... sau pe privat.

Minim 3luni ,locuri limitate....
Membrii Clubrv au prioritate .
Am deja 2 autorulote care merg acolo + 1 rulota si lista continua....

Locatia e la 2km e aici ... PEtrom Chiajna / Rudeni centura

https://www.google.com/maps/place/Petro ... 25.9708795

Mai jos la semnatura mea ese nr meu de tel ...
Va indrum catre hala sau catre SIlviu care lucreaza acolo si el va va ajuta sa parcati sa va alegeti locul .....
Le ducem dupa revelion grup 6-7 campere deja sunt in lista .... prieteni de ai mei .
Alex Niculescu
Membru forum
4

Mulțumesc pentru informații, pare foarte ok. Mai trebuie să iau rulota...
Scrie răspuns