Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua. Sunt Florin Bucse, tanar pensionar si din dorinta de a-mi indeplini un vis din tinerete si datorita timpului liber, mult mai mult acum, mi-am achizitionat o jucarie ELDDIS din 1994, recunosc, nu e veche are experienta, pe care momentan o plimb cu un Ford focus 1,6 - 2013. Sunt din Brasov si doresc sa ma integrez in acest club cat mai repede, sperand in acelasi timp sa fiu si acceptat ca nou membru, neinitiat.
Buna tuturor,
Ma numesc Alexandru-Darius Crisan , sunt un tanr ITst, am 25 de ani , imi place sa merg cu cortul ocazional si am un fiat stilo de care sunt foarte incantat :D
Neața bună tuturor. Ma numesc Stan George, 39 ani din Constanța și mi am achiziționat in iulie 2020 o rulota Adria Adora 532Uk.Prima campare am făcut o la Plaja Vadu pentru câteva zile. Ansamblul este tras de un Land Rover Freelander 2004, motor benzina V6 2500cm.
Caut sa înlocuiesc un geam lateral, deoarece a fost forțat și este spart, dimensiune 150*67 cm. De asemenea as avea nevoie de o recomandare în ce privește frigiderul rulotei, care nu răcește pe gaz. Îmi puteți face o recomandare?
Bine ai venit!
Geamuri gasesti si pe olx la s h si la Dezmebrrai Pipera CRisti Homos pt ca nou e f scump.
Daca e noua poti lua si nou pt ca inseamna ca iti permiti...
Frigiderul nu raceste pt ca ai probleme cu traseul de amoniac sau cu arzatorul ... pe forum ai sectiune tehnica unde poti sa deschizi subiect ...
Citeste pe aici !
Bine v am găsit. Ma numesc Ana Maria Zelinschi și împreună cu soțul va urmărim de ceva timp, mai exact de la începutul anului 2019...mi se pare o veșnicie am. Mai cochetat cu ideea de a ne lua o rulota iar anul trebuit la. Început am luat o rulota hobby din Olanda. Prima ieșire a fost în Croația pe insula Hvar urmata la doua luni de încă o vizita în același loc. Anul acesta am vândut hobby-ul și am achiziționat o rulota weinsberg, model 540 euh din Germania. Am făcut un mic circuit prin tara iar de la anul speram cât mai multe concedii.. .. Asta dacă ne va permite timpul. Și eu și soțul suntem șoferi de camion pe trafic internațional deci mai puțin pe acasă. Va dorim concedii frumoase!
Bun gasit tuturor. Suntem Gigi si Elena din Bucuresti ,iubim natura si drumetiile asa ca am facut pasul si am achizitionat anul asta in plina stare de urgenta cand eram inchisi in casa o autorulota Ahorn.Sper sa avem ocazia sa ne cunoastem .Daca asociatia scoate niste autocolnte cu sigla clubului pe care sa le lipim pe caravana am putea sa ne recunoastem mai usor.....doar o sugestie. Toate cele bune!