topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salut, va prezint un camping descoperit recent în jud. Buzău. Este o locatie ce are și 2 apartamente unul cu living și 1 dormitor, unul cu living și 2 dormitoare. Spațiu de campare pentru cam 10 rulote, curte destul de mare, se poate găsi și umbra, acum 2 săptămâni se lucra la amenajare wc, dușuri și spalator. Exista și o piscina cam de 6/3.5m, cu 1, 5 adâncime, precum și 2 cazi cu vibromasaj. Proprietarul este pasionat de enduro/motocros, are circuit de așa ceva, precum și zona oferă trasee de bicicletă, e zona de deal. Va poate face și plimbări cu mașini de teren, are 2-3 mașini de off road de închiriat, contra cost. Zona e liniștită, pe deal, cu padure, la 4 km este cabana Izvoranu, recomandat pentru cei activi, pasionați de biciclit.Proprietar foarte de treaba și amabil, Vivi Ionescu 0767653692. Coordonate:
În apropiere de Comuna Tisău
45, 2108330, 26, 5856720
Fişiere ataşate
IMG_20190721_125037.jpg (1.4 MiB) Vizualizat de 3579 ori
IMG_20190721_114349.jpg (2 MiB) Vizualizat de 3579 ori
IMG_20190720_160822.jpg (1006.2 KiB) Vizualizat de 3579 ori
IMG_20190719_192235.jpg (1.22 MiB) Vizualizat de 3579 ori
IMG_20190719_192147.jpg (1.26 MiB) Vizualizat de 3579 ori
IMG_20190719_180701.jpg (1.41 MiB) Vizualizat de 3579 ori
A mai ajuns pana la urma cineva aici? Din ce am vazut pe gmaps drumul nu este foarte prietenos. Am mai citit si cateva reviews scrise de curand in care nu se scria prea frumos despre acest camping (curatenie, viespi). Acum, viespile sunt de la natura, dar drumul si curatenia sunt factori importanti. Daca a fost cineva acolo (de curand), sa dea ceva informatii si despre acest doua aspecte. Multumesc!
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Am fost weekendul trecut (11-13 Sept 2020) in acest camping. Pot sa va spun cateva informatii actualizate:
1. Drumul pana acolo, de la sosea, este neasfaltat, urca in unele zone. Sunt cam 3km de macadam, din care avem si cateva portiuni mai grele. Daca n-ai o masina mai puternica sau o rulota mai usurica, trebuie sa te gandesti bine. Probabil se face si cu un ansamblu mai putin dotat, dar mai greu. Sunt 2 zone in care soliciti bine masina.
2. Curatenia. E curat. E foarte curat. Bine, acum depinde si de cati oameni sunt un camping si ce lasa in urma lor. Noi am fost un grup de 4 (1 rulota, 3 autorulote) si n-a fost nicio problema legata de acest aspect.
3. Animale (vietati) zburatoare n-am intalnit. Insa, suntem in natura, in mijlocul pustiului. Cred ca o viespe, o musca, un liliac, alte lighioane, tot mai sunt. Daca nu ai parte de astea, nu esti cu rulota.
4. Primirea a fost foarte ok, oamenii sunt decenti, serviabili, placuti.
5. Bonus: oamenii se cupa (ocupau) cu motocross-ul. Au un teren si un circuit acolo. Inchiriaza masini pentru off-road, am inchiriat si noi. A fost super. Nu ratati!!!
Ciprian, din pacate nu am poze care sa completeze cele postate mai sus de catre initiatorul topicului. Ce pot sa completez este faptul ca de cand ati intrat pe drumul de macadam, ar fi bine sa rugati proprietarii sa vina sa va conduca la locatie. Prima data e mai greu sa te descurci, sunt cateva poteci si drumuri care te pot abate de la traseu.