Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna tuturor,
Permiteti-mi sa va povestesc backgroundul , prietena mea si-a ales ca tema de disertatie " Evaluarea oportunității deschiderii unui camping dedicat rulotelor și autorulotelor în România " , ea fiind masteranda in cadrul American Hotel Academy , iar pentru aceasta tema , avem nevoie de ajutorul vostru in a completa acest chestionar: https://forms.gle/RbaGgCVi7U3VYqY7A , avem nevoie de un numar mare de raspunsuri si ii multumesc fiecarei persoane pentru timpul acordat.
Va multumesc tuturor,
O zi frumoasa va doresc!
Alexandru, am completat formularul.
Foarte interesante/ bune întrebările.
La întrebarea 7 ar fi bine să se poată bifa mai multe întrebări. Eu merg cu rulota și la munte și la mare și la Dunăre (în ultimul timp).
La fel și la întrebarea 8... Prefer camping/ off camping - orice.
Succes prietenei tale și după susținerea lucrării de disertație să ceri fata în căsătorie!!!
Succes în continuare și la înscrierea la doctorat! Poate dezvolta, în continuare, aceeași temă. Este un subiect amplu, de actualitate, interesant și cu totul nou!!! Dacă am timp, vin la apărarea tezei de doctorat, peste trei-patru ani.
Salutare,
Duminica (20.09.2020) a o sa se termine si sondajul de opinie, am sa postez si rezultatele aici, poate o sa ajute la dezvoltarea campingurilor din Romania
Multumesc pentru raspunsuri inca o data!
O zi frumoasa!