Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu gaz (GPL).
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna Ziua,
Costache Viorel este numele meu.
Sunt un nou pui de rulotist,am cumparat acum 2 luni o rulota
englezeasca marca Lunar King an fabr 97.Instalatia de incalzire este marca Carver si am constatat ca lipseste piezzo. Am nevoie de sfaturi pentru remediere.Multumesc.
Reglaj exterior ca la Truma.
In cartea tehnica scrie alimentare 12v, este montat pe tija de deschidere a gazului.Are cineva de vinzare un Piezzo de 12v?
Salut Viorel
Din pacate Carver nu se mai fabrica, a fost cumparat in urma cu ceva timp de Truma uk si au intrerupt fabricatia
Ai cumva o carte tehnica sau altceva ?
La Truma aprinderea electronica este alimentata la 1,5v cu o baterie R6 si costa in jur de 40-60Eur.
Si la Truma aprinderea are un microintrerupator tot pe tija robinetului de reglaj
Pune mai multe amanunte eventual poze
Ultima oară modificat 08 Noi 2007, 19:38 de către Sandu Toma, modificat 1 dată în total.