1. Nici una .Niky Radu scrie:Am cateva intrebari 1. Ce parte a regulamentului am incalcat prin postarea mea mai de sus?
2. Este legala postarea mea?
3. De ce este incurajata prin like-uri raspunsul colegului Draghici chiar de voi daca nu am incalcat regulamentul, exista si un regulament
nescris despre care trebuie sa-l stiu sau l-am omis?
4. De ce nu se face un anunt precum ca membrii necotizanti nu au voie sa faca postari pe forum si de ce forumul permite acest lucru?
Aceasta este o intrebare pt moderatorii forumului actuali dar si pt cei care isi doresc sa ajute si sa se bage la primit bobarnace ))))) dar vad ca nu prea se inghesuie lumea ...asa este ...moderatorii sunt huliti de toata lumea .Rusu Mihail scrie:Conform solicitarii membrilor si din cauza discuitiilor "off topic", am procedat la stergerea postarilor.
Topicul ramine deschis, pentru : Intrebari, Raspunsuri si Discutii Elegante intre membrii acestui Club.
Cine are ceva de zis, sa ne dea mesaj PM , in care ne poate spune tot ce doreste... Asta-i Regulamentul...!
Intadevar un raspuns al unui om intelept .Traian Baltateanu scrie:Cautam persoane care sa controleze alte persoane.
Gresit !
Faceti un statut si un regulament clar, cu cat mai putine restrictii dar acelea care raman sa fie foarte bine definite.
Deasemenea trebuie stabilit prin aceste acte normatiove ierahiile decizionale si modalitatile de atentionare si pedepsire.
Degeaba spui ce nu are voie daca nu specifici ce pateste daca greseste.
Trebuiesc facute regulamente separate pentru membrii cotizanti si pentru memrii pe forum in general, altfel nu vom putea impaca si capra si varza.
In momentul acesta regulamentul vrea sa fie panaceu universal care rezolva problemele tuturor celor care navigheaza pe internet.
Mihai am vazut acolo un offf cu naduf si erea un of curat romanesc.
Te stiu om intelept asa ca e bine sa treci cu vederea acele atacuri considerandu-le facute de unii care nu sunt in stare de ceva mai bun.
Atacul este metoda celor slabi, facut cand nu mai gasesc alte variante.
Si eu fac uneori observatii unuia sau altuia dar incerc pe cat posibil sa o fac cu perdea doar sugerand ideea. Cand nu reusec asta insemna ca sunt depasit de situatia de moment si mai tarziu regret ce am facut.
Sunt convins ca multi ataca la nervi fara sa se controleze iar mai tarziu orgoliul ii opreste sa ceara scuze.
In definitiv putem sa neglijem pur si simplu postarile celor pe care ii detestam.
Trateaza-i postarile cu indiferenta, si vei pedepsi mai rau decat daca raspunzi.
Fara riposta conflictul dispare.
Acuzatii nefondate... cand topicul a disparut ?Florin Herciu scrie: ↑10 Aug 2020, 10:13 Dl. Predonu, te rog insistent să încetezi cu insinuările și acuzatiile nefondate...
Asta mi-am dorit eu ? Sa se faca o exceptie ? Cred ca trebuie sa mai citesti de cateva ori ce am scris ca sa intelegi si tu despre ce-i vorba. Am facut si o sugestie legata de expirarea cotizatiei, sugestie la care nu a raspuns nimeni dintre cei indrituiti.Florin Herciu scrie: ↑10 Aug 2020, 10:13... Am bănuit eu ca te referi la topicul de sugestii, in care ți-ai exprimat supărarea că ți s-a aplicat și dumitale o prevedere regulamentară (în loc să se facă o excepție, și anume chiar la inițiativa conducerii Asociației), dar daca linkul (așa cum l-am găsit eu) ducea in altă parte? ...
Adica, intr-un loc in care eu nu pot citi sau comenta.Florin Herciu scrie: ↑10 Aug 2020, 10:13... Topicul respectiv a fost mutat de un administrator in zona accesibila doar membrilor asociați...
Pai cum sa-i ceri tu socoteala ca moderator unui Admin pentru ce face ? Confunzi ierarhiile !? Tu esti subalternul lui, nu invers.Florin Herciu scrie: ↑10 Aug 2020, 10:13... Așa cum nu i-am cerut eu socoteală de ce a facut-o, la fel te rog să nu-mi ceri nici dumneata mie...
Abia aici spui lucrurilor pe nume, Florine. Pai cui i s-ar putea parea corect acest lucru ?Florin Herciu scrie: ↑10 Aug 2020, 10:13... Îmi dau seama că, in acest mod, discuția respectivă nu-ți mai este accesibilă (dacă întreabă cineva, mie nu mi se pare corect așa)...