Cel mai bine ar fi sa colaboram cu cei care au unitati legale/ clasificate de campare... cu utilitati .Constantin Curelea scrie: ↑23 Iun 2020, 12:42
Oare cu patronatele care au locuri de cazare pentru RV uri se va mai face colaborare?
Rulotistii vor avea doar sursa de informare si actiune facebook-ul?
Din pacate , din comoditate cei mai multi prefera facebook pt ca se poate accesa direct de pe tel iar forumul li se pare a fi ceva dificil si de accesat ... doar de la un PC. pt ca pe tel e mai greu la dimesniunea aceea a fontului sa poti citi , iar forumul e mai stufos si nu foarte ilustrat .
Dupa cum ati vazut eu descriu campinguri , locatii si aici pe forumul nostru permanent.... ceea ce altii nu fac , de fapt nu prea face nimeni ...
... nici intalniri nu propune in ultima vreme nimeni, nu stiu daca e de la pandemie .... sau daca nu cumva toata lumea asteapta sa o faca CD ul.. acest lcuru fiind mai greu mai ales in perioada de concedii in care colegii din CD si-au planificat pt iulie , august plecari de 2 saptamani minim .....
Apartenenta la o asociatie inseamana din punctul meu de vedere faptul ca fiecare membru asociat trebuie sa se implice in a posta continut turistic pe forum sau a se implica direct in demersuri si respectiv actiuni pana la evenimente comune sau simple iesiri de weekend ... mai exact nu asteptam doar de la conducere ... cum s -a practicat in ultimii ani . Cred ca m-am dus cu dscutia spre off topic indepartandu-ma de subiectul ”Tuzla”... imi cer scuze !