Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va multumesc frumos,atit pentru urari cit si pentru imagini.Multumesc si celor care isi mai aduc aminte de mine,la prima vedere mai putini pe forum .Ce spun ,anii trec,ne uitam unii pe altii,dar viata merge mai departe.AM MULTUMIT PE FACEBOOK tuturor ce m-au apelat s-au mi-au transmis mesaje.Pentru Florin Herciu,ii spun ca s-a inselat de data aceasta.Inca mai urmaresc forumul si activitatile CLUB RV.Doresc tuturor viata lunga si numai bucurii,
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Multumesc pentru aprecieri Cipi. Am participat si eu cat am putut și cu cît am putut. Eu sunt mîndru pentru ceea ce am realizat, chiar dacă nu am fost apreciat de toți. Principalul este să rămîi cu satisfacția muncii tale.Va urmăresc cu interes. Stima.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Pentru Florin Herciu,ii spun ca s-a inselat de data aceasta.
Zici matale ca m-am înșelat! Da' partea cu "hai să vă-mbăt" unde-i, nea Nelule? ca am citit de patru ori, și tot n-am găsit invitația.
Azi il umplem de urări de sănătate și voioșie pe nea Mihai Rusu - să-ți meargă toate cum îți dorești dumneata, și să ne vedem cu bucurie!
La fel urăm si celorlalți sărbătoriți de zilele astea - ori nu i-am observat, ori nu-i cunoaștem destul (macar cât sa ne permitem personalizate dintr-astea). Să fie sănătoși si să le fie aniversarea cu bucurie!
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
La multi ani Mihail Rusu si sanatate multa iti dorim ! Colegul nostru s-a lasat de tigari de 10 zile si se opereaza cu laser , dupa care il vom astepta sa ne revedem pe ”campiile patriei” din nou in cel mai scurt timp ! Este unul din cei mai vechi rulotisti din ClubRV Romania si unul din fondatorii asociatiei propr de rulote si autorulote din Ro . Multe din lucrurile pe care le stiu azi despre RV .... ( vehcule recreationale si camping in general ) .... le-am invatat de la ”MOSU” :) care e batran in rulotism :) ... pionier si mare fan off camping de stat cu prietenii seara frumos , la glume la un foculet.... la padure ...langa un raulet. Muti dintre voi care ati fost la Cheia la MINICAMPING Rusu sau la alte intalniri din anii trecuti il stiti bine .... TE ASTEPTAM LA UN PAHAR DE VIN DUPA ”CONVALESCENTA ” :) Postez si cateva amintiri de pe vremea cand ”pipai” si scoteai fum ca MOCANITA DE LA VISEU DE SUS :) ... 2013.... :) amintiri de la Cheia ...
Fişiere ataşate
DSCN0069.JPG (825.75 KiB) Vizualizat de 2338 ori
DSCN0098.JPG (1.1 MiB) Vizualizat de 2338 ori
DSCN0099.JPG (1.18 MiB) Vizualizat de 2338 ori
DSCN0101.JPG (1.09 MiB) Vizualizat de 2338 ori
DSCN0105.JPG (1.14 MiB) Vizualizat de 2338 ori
DSCN0106.JPG (1.09 MiB) Vizualizat de 2338 ori
DSCN9994.JPG (852.57 KiB) Vizualizat de 2338 ori
DSCN9995.JPG (796.2 KiB) Vizualizat de 2338 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dragii mei,
Astăzi 29 iunie, Biserica îi prăznuiește pe Sfinții Petru și Pavel, cei mai cunoscuți Apostoli ai lui Hristos.
Este un motiv în plus, de a transmite gândurile și urarile noastre de bine, tuturor celor care-și sărbătoresc astăzi ziua onomastică, să petreceți în pace, cu sănătate și voie bună alaturi de cei dragi și încrezători totodată, că viitorul vă va deschide noi căi spre împliniri frumoase.
La cât mai mulți și fericiți ani !