topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua . Câțiva dintre voi ma știu , nu mulți cei drept , unii ma știu de “ doctoru “! Sunt rulotist de vreo 5 ani , vechi as putea spune . Sunt pe cale acum sa devin și posesor de camping . Începutul este timid , in acest camping vor fi in total 16 locuri de campare fiecare beneficiind de apa , curent , canalizare . Deja apa și curentul sunt funcționale . Se lucrează , 5 dintre locuri beneficiază deja de gazon , practic pot fi folosite . Anul acesta se va “ improviza “toaleta și dus , planul meu fiind ca de anul viitor sa fie gata atât blocul de toalete pt femei cât și pt bărbați . Va exista de asemenea loc de deversat toaleta rulotei precum și o zona pt chiuvete spălat vase cât și mașina de spălat . Nu va lipsi o terasa acoperită și una descoperită cu umbrela pe Iarba (mese așezate pe iarba ) . Tot in curtea campingului se afla un iaz de 200 mp, cu peste . Locația se afla la 200 m de pădurea Iepureasca ( așa se numește ) la 1 km de răul Neajlov și la 1 km de balta de pescuit de la Valter Mărăcineni . Se pot face drumeții in pădure sau trasee cu bicicleta inclusiv in pădure . Terenul campingului are o suprafața de 2500 mp . Ideea mea inițială a fost sa dau o utilitate acestui teren ca și camping de transit către Bulgaria și Grecia . Nu aveam de gând sa l fac public anul acesta , ma gândeam sa spun de camping in 2021 când ca fi gata in totalitate , însă mi am zis ca la costuri 0 pot fi folosite încă de anul acesta cele 5 locuri care deja sunt funcționale . Prin urmare începând cu 1 Iulie , cine trece prin zona și dorește sa rămână in camping , este binevenit !
Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Hymer B664.
lungu marian scrie: ↑31 Mai 2020, 21:17
Coordonate gps sau detalii despre locație.
Multumesc
Locația se afla la 1 km distanță fata de valea pe care se campează Off pe malul Neajlovului , practic înainte de ieșirea din Iepuresti către pădure se face pe ultima strada la dreapta , se urca un deal și se merge pana la pădure , de la pădure in dreapta 200 m . Drumul este asfaltat pana la pădure , practic rămân numai 200 m de drum pietruit , aflat in bune condiții .
Hymer B664.
După descriere, locația pare a fi aici ...
44.243428,25.886246
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Am fost de 2 ori cred...
Imi aduc aminte ca ne ai ajutat pt Tuzla / Costinesti cu remorca si utilaj moto -foreza.
Din Buc se ajunge in jumatate de ora.
Am si poze de la poarta ( din strada/intrarea laterala ) de cand mergeam in urma cu 2-3 ani sa luam apa de la ILIE GEROGE care mereu a fost amabil si saritor.
Intararea in camping se va face prin spate nu pe la aceasta poarta din ce stiu ...
Salutam aceasta initiativa si promit ca la momentul deschiderii am sa te ajut benevol pt promovare intalnire, filmare drona s a m d !
Salutari !
P.S. George Ilie va poate da ca anestezie si BERE ARTIZANALA daca nu stiati .... :)
Se pricepe face si peleti si bere si mai nou locatii de campare nu doar medicina .... ori rulotism.
Fişiere ataşate
DSC_0569.JPG (1.85 MiB) Vizualizat de 2713 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Mulțumesc Ciprian ! Voi face câteva poze și voi da și locația exactă . Deocamdată amenajam , curentul Si apa acum se introduc prin pământ către toate cele 16 locuri de campare . Vremea ne încetinește puțin dar mergem
Înainte !
Hymer B664.