Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Bună ziua,am și eu o problemă la alimentarea cu apă a rulotei(Bailey Pageant 2004).De când am achiziționat-o nu venea apa rece și caldă.Am cumpărat pompă de apă nouă dar tot nu funcționează.Așa arată din interior.Se pare că e ceva lipsă.Mă puteți ajuta?Vă mulțumesc.
@Ciprian Lupu:
De ziua ta îţi dorim cer senin, ani frumoşi, prieteni, zâmbet, dragoste, momente unice pe care viaţa să le transforme în amintiri ce nu se uită niciodată.
LA MULŢI ANI!!!
Băi băiete, dar ce frumos i-a urat Ciprian lui Ciprian! E gata, nu le putem ciobi gloria, așa că ne retragem tiptil si șoptim discret si modest (si banal) "mulți ani trăiască!"
Cu bucurie, și să ne vedem sănătoși!
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
La Multi Ani! colegului nostru Lupu Ciprian,multa sanatate,fericire,implinirea tuturor dorintelor si cat mai multe iesiri la iarba verde cu autorulota.Inchin in cinstea ta un pahar cu sampanie.LA MULTI ANI! CIPI!
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro