OARE NU MAI EXISTA MISCARE DUPA COVID?

daniel parus
Membru asociat
5
Oras: bucuresti
Data nasterii: 13 Mar 1972

OARE NU MAI EXISTA MISCARE DUPA COVID?

Mesaj de daniel parus »

Va salut ,
Tocmai ce am terminat de restaurat autorulota si inca urmaresc seara de seara daca apare vreo propunere de iesire dupa aceasta pandemie ,avand in vedere ca in cateva zile se ridica restrictia de deplasare in afara localitatilor.Ce ma frapeaza cel mai mult este faptul ca in timpul ordonantei se faceau propuneri de iesire cu ,,casa pe roti"si acum deodata este o liniste totala dupa izolare de 45 de zile.Eu recunosc sunt inca novice in turismul cu rulota nu cunosc inca bine locatii ca altfel faceam eu propuneri . Dar astept poate o iesire in afara Bucurestiului un sfarsit de saptamana, sa nu ma puna sotia sa vand autorulota ca nu i-a placut dupa prima iesire:))) Par putin egoist, dar poate totusi ciocnim un mic si mancam o bere :)in natura care deja ne duce lipsa.Cu deosebit respect astept cu interes.Multumesc .
Grosu M Viorel
Membru asociat
16
Oras: Cernavoda, Constanta
Data nasterii: 16 Mar 1960

Re: OARE NU MAI EXISTA MISCARE DUPA COVID?

Mesaj de Grosu M Viorel »

Nu se fac propuneri pentru ca se asteapta o hotarare oficiala a guvernului in care sa putem vedea ce ne este permis sau nu ne este permis. Dupa aceea se vor face propunerile de intalniri. Nu va grabiti ca nu cumva sa fiti obligat sa vindeti autorulota ca sa platiti amenda ( sigur asta va fi reactia sotiei ).
Fiat Ducato 1.9 td, Dethleffs
VW Passat 1.9 tdi + Abi Award Daystar
0766223301
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: OARE NU MAI EXISTA MISCARE DUPA COVID?

Mesaj de Lupu Ciprian »

Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns