De curand am achizitionat o rulota Hobby Clasic 400 si am inceput sa modific instalatia electrica care la momentul acesta este duala, 220Vca și 12 Vcc, și să trec iluminatul interior pe 12Vcc complet. Am inceput sa caut 2 aplice la 12 Vcc pe internet si preturile mi s-au parut destul de mari asa ca am sa va prezint solutia mea.
Am gasit la dedeman modul led 10Wcu driver inclus 80mA, 1000Lm ...
https://www.dedeman.ro/ro/kit-modul-led ... /p/1047964
Pentru a utiliza acest modul la 12Vcc scoatem capacul spate si decuplam driverul, ne legam cu 12Vcc direct pe leduri, tot ce mai ramane de facut este si amplasarea unui intrerupator. Pentru mine cei 10W sunt ok, daca doriti mai mult gasiti si la 22W.
Dupa montajul luminilor voi muta conexiunea de pe rigleta de 220v pe iesirea de 12Vcc.
Intrebare : iesirea de 12 Eing. care se vede in poza este iesirea pentru baterie?
Intrebare 2: gasesc becuri cu led pentru ale inlocui pe cele de la baie care sunt tipul cu 2 pini ca la masina?
Intrebare 3: dorec sa fac o remasticare si am inceput sa vad ce am nevoie, unde pot gasi acel snur alb ce intra pe sina si acopera suruburile, am scos o bucatica si este foarte dur si dificil de montat la loc.