Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bun gasit tuturor
Ma numesc Gigi si sunt din Bucuresti sunt rulotist aspirant...adica intru in posesia primei mele autorulota dupa iesirea din izolare. Numar zilele pana pot sa plec sa o iau din Germania. Am optat pt un Ahorn AE si sper sa petrec momente frumoase pe care sa le impartasesc cu voi
Numele meu este Costin Altinar si sunt din Bucuresti. Momentan doar posesor de Skoda Octavia nu si de o rulota dar mi-as dori foarte mult. Tinand cont ca o rulota este foarte scumpa si banii sunt putini mi-am propus sa strang niste banuti si sa cumpar o autoutilitara si sa o folosesc ca autorulota. Nu sunt inca foarte hotarat daca o pastrez ca autoutilitara sau voi face demersuri sa o omologhez ca autorulota insa stiu ca imi doresc foarte mult sa fac acest pas si sa pot pe viitor sa beneficiez de frumusetea naturii si sa ies cat mai des posibil.
Salut ! Sunt membru de ceva vreme dar nu m-am prezentat, o voi face acum:
Sunt Andrei, locuiesc in Iasi, detin un Mardon Mystique 500/6 care momentan se afla in reconstructie (am luat o teapa, dar asta e alta poveste). O trag cu o Toyota Avensis de 126cp.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)