Olandeza Albastră

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Andrei Grigoras
Membru forum
11
Oras: ploiesti
Data nasterii: 15 Oct 1974

Olandeza Albastră

Mesaj de Andrei Grigoras »

Salutare in izolare ! Desi conditiile sunt de izolare ,am reusit sa vand rulota Tabbert poreclită,,Moby Dick" si dupa căutări peste căutări, telefoane , planuri ,vise dulci,am reusit sa gasesc la 5 km de mine ,chiar in Ploiesti masina mult visată ptr converue in autorulota ! Am renunțat să caut in strainatate, deși era mai ieftin ar fi durat prea mult, ma apuca toamna .La noi am găsit diverse dar marea majoritate foarte folosite ,jumulite .Asta e adusă în ianuarie din Olanda ,unde au km mai in control cred,derulată Ro.Am mers pe Tranzit varianta pana in 2006 cu motor de max 2 litri celebrul tddi ,de 9 locuri ( taxe de autoturism),caroserie L2H2 ,mijlocie .Am mers pe varianta asta pentru ca e in timpul saptamanii masina de familie ( suntem 7) iar in weekend sau in 3-4 concedii autorulota ptr 2-3 persoane. .Masina va merge cam 5000 km pe an ,deci nu trebuia ceva de scump ,să stea la poarta .Ieri am făcut actele ,luni scot nr roșii si o aduc acasă, miercuri la Rar.La cât de liber e totul cred ca pana pe 15 am si nr negre !După aceea ma apuc de ,,conversie " Spor si #stamacasa încă 2 saptamani!ImagineImagine

Trimis de pe al meu SM-A320FL folosind Tapatalk

Andrei Grigoras Renault Espace si Tabert 585 DM 0723850062
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: Olandeza Albastră

Mesaj de Ciprian Rosca »

Spor la treaba.
:geek_caravan:
Autorulota Dethleffs Just 90