Vand rulota Tabbert Da Vinci 585 DM din 2003 .Am numit-o Moby Dyck ptr ca are un,,fund" mare si alb de balenă, probabil cea mai lungă pe 1 axă, 5,85 m interior si cea mai lată, 2,5 m ,cu 1390 kg proprie si mma 1700 kg (se simte ,nu gluma ).Are 3 zone de dormit separate cu usi din lemn, nu perdele,în fața pat matrimonial de 1,60 pe 2 m si baia cu wc rotativ cu golire exterioară si duș, chiuveta exterioară baii. La jumătate coltar cu masa rotunda care se face pat, sifonier dublu,soba dublaTruma 3002 cu 2 trumaventuri separate fata-spate la 12v si bucătăria cu aragaz 3 ochiuri și chiuveta inox, frigider 97 litri cu congelator mare pe gaz, 12v gaz sau 220v.In spate pat etajat cu 2 sifoniere dedicate. Panou solar si baterie proprie, instant apa calda pe gpl,rezervor fix apa 40 litri cu alimentare exterioară ,trapă mare Heki, parasolare si plase insecte la toate geamurile .Cort original aproape nou cu perdele si fusta. Inmatriculata ,acte la zi , o vand ptr a trece la camper ,copii au crescut si anul trecut am iesit cu ea doar 1 data la bulgari .Pretul e de 8300 euro . Telefon 0723850062 .Multumesc.

Trimis de pe al meu SM-A320FL folosind Tapatalk