Sfat achizitie Camper

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Liviu Began
Membru forum
14

Re: Sfat achizitie Camper

Mesaj de Liviu Began »

Sa-nteleg ca Hymerul e de vanzare ? :roll: :)
Deocamdata Opel Vectra Caravan + ... ce o urma ... cu 4 sau 5 locuri de dormit. De... familie mare, remuneratie mica...dupa buget !

Munceste ca si cum nu ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine
Stefan Marinescu
Membru forum
7
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Ian 1971

Mesaj de Stefan Marinescu »

Rusu Mihail scrie: 05 Aug 2012, 18:24Urmariti pe cit posibil aceste marci, Dethleffs, Hymer-Eriba, FFB Tabbert, Burstner, Karmann etc.
Buna ziua, care sunt diferentele dintre marcile respective (cele de mai sus)? De aranjare a spatiului interior si implicit designul caroseriei la exterior? Sunt in proces de invatare-achizitionare si, daca puteti, va rog sa ma ajutati si pe mine cu lamuriri.
Multumesc frumos.
ST.
NU raspunde cand esti furios.
NU face promisiuni cand esti fericit.
NU lua decizii cand esti trist.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Cum e si cu autoturismul:Ferrari,Mercedes,BMW,Audi,WW.............
Marcile alea de autorulote sunt printre cele mai bune din punct de vedere a caroseriei,etc.
Amenajarea spatiului interior depinde de ce vrei,de numarul de persoane,de complexitatea dotarilor,bugetul disponibil,etc.
Autorulota Dethleffs Just 90
Stefan Marinescu
Membru forum
7
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Ian 1971

Mesaj de Stefan Marinescu »

Buna seara,
am vazut pe siteuri de prin tarile straine (mobile.de) ca am o optiune despre eticheta ecologica (de la 1 la 4). In ideea achizitionarii unei autorulote, merita bifata casuta eticheta ecologica 4? Dorim sa o folosim 50 la suta prin tara si 50 prin strainatate (sau mai mult). In plus, imi puteti va rog recomanda (eventual din ceea ce am gasit eu pe site la ei - https://www.mobile.de/ro/categorie/rulo ... e,rga:true) ce ,,bife,, as mai putea pune astfel incat sa corespunda cerintelor noastre:

- 4 persoane (2 copii - 4 si 12 ani si 2 adulti)
- Dorim sa avem un loc fix de dormit (sa nu fim nevoiti sa facem in fiecare seara patul) - strangem masa, ridicam masa
- Cred ca un portbagaj este destul de util pentru a cara masute, scaune etc)

Exista si alte siteuri de vanzari (preturi si calitate bune-buna)?

Multumiri
NU raspunde cand esti furios.
NU face promisiuni cand esti fericit.
NU lua decizii cand esti trist.
Scrie răspuns