Propuneri 1 mai 2020

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Propuneri 1 mai 2020

Mesaj de Lupu Ciprian »

Buna ziua !
Pana la aceasta h nu s-a gasit o locatie pt ” 1 mai ” suficient de incapatoare cat sa primeasca multe echipaje si sa ofere facilitati utile rulotistului .. .

Daca aveti alte variante in afara de Vulcanii Noroiosi ,care la acest moment este princpala propunere ( poate primi 50 de rulote ) . . . . sunteti rugati sa ne ajutati sa expunem ...

Avem nevoie de implicare . . .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Trifa Stelian
Membru forum
6
Oras: Slobozia
Data nasterii: 04 Mai 1982

Re: Propuneri 1 mai 2020

Mesaj de Trifa Stelian »

Familia Trifa propune de 1 mai la o scrumbie in Delta.
SERGHEIDIN
Membru asociat
10
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN »

Traditia de 1 Mai de cand ma stiu este Marea Neagra.

Putem discuta cu proprietarul Campingului ,,La HaHamace" (Corbu) . Are electricitate,apa ,toalete si loc pt deversare casete toalete.Este intr-o zona lipsita de magazine,restaurante fitza etc..dar este o locatie cu plaja si apa ,perfecta.Eu acolo voi fi de 1 Mai sau ...prin preajma campingului.
daniel_cojocar
Membru asociat
11
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Pentru 1 Mai, propun Camping Palace, Venus! Incap mai mult de 50 de rulote si este deschis
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
lungu marian
Membru forum
11
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

Pentru 1 Mai propun camping Meduza din Eforie Nord,incap multe rulote ,au curent,grupuri sanitare modeste,apa calda,preturi mici ,se poate discuta cu administratorul si se poate negocia pretul daca sunt multe rulote dar sa vedem cum evolueaza coronavirusul.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
SERGHEIDIN
Membru asociat
10

Mesaj de SERGHEIDIN »

lungu marian scrie: 14 Mar 2020, 06:15 Pentru 1 Mai propun camping Meduza din Eforie Nord,incap multe rulote ,au curent,grupuri sanitare modeste,apa calda,preturi mici ,se poate discuta cu administratorul si se poate negocia pretul daca sunt multe rulote dar sa vedem cum evolueaza coronavirusul.
Eu unul cu Meduza nu sunt de acord. Ati promovat-o in fiecare an, iar proprietarii nu au adus nici o imbunatatire a serviciilor. Grupuri sanitare la limita civilizatiei.

Scopul asociatiei nu trebuie sa fie ,,promovarea locatiilor ieftine" . Daca vrem conditii trebuie ca asociatia sa aiba drept de viata si de moarte asupra campingurilor ,, nesimtite".
Au aparut campinguri noi care chiar isi dau silinta sa ofere conditii umane (in functie de fonduri) .
Meduza exista de cand lumea la aceleasi conditii nesimtite pentru turisti cu standarde joase spre deloc.
In afara de ceva pomi ...nu vad nimic interesant.
Ca asociatie ,dati cu bata in campingurile mediocre sau cu preturi nesimtite, faceti antireclama.
Abia atunci o sa primiti ,,telefoane" cu propuneri si invitatii.

Domnu Lungu, am pretentii ce dracu.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Parerea domnului Lungu nu este a asociatiei , dansul doar a propus ceva... eu zic sa nu-l certam .

In primul rand ca nu este membru al asociatiei ClubRV , deci nu a propus in numele asociatiei noastre. Si-a spus omul propria opinie ( optiune ) pe forum .

E adevarat ca Meduza e un camping modest, insa la fel de adevarat e ca a fost uneori ales ( acum 3 ani ) pt. oferta de campare si ai dreptate.... pretul e pe masura serviciilor.... n -am ce spune. Grupurile sanitare in primul rand lasa de dorit. I-am mai spus d-lui IONUT asta fostul admin ).

MAI NOU AM AUZIT ca iar s-a schimbat conducerea ( gestionarul ) mai exact.

Acelasi lucru s-a intamplat anul trecut si la Camping ELODIE Zodiac... care a devenit mai nou ”Elixir”... ca si denumire . . . nici acolo nu siu daca avem un plus la amenajari ...

Personal as merge la Hanul Piratilor sau Camping ”S”, insa de multe ori cand vii cu o propunere de 65-70 ron in extrasezon ( vezi cazul ”Sighisoara” sau ”Bran ”/exemplu clar la noi ) , iar in sezon e si mai scump , iti spun sigur CA NU SE INSCRIE NIMENI sau se inscriu doar cativa cu o situatie mai buna materiala.... pt ca marea masa de rulotisti nu-si permite sa dea ori nu vrea sa dea pe 4 zile 300 de ron sau mai mult....doar pe campare, ori daca ar da ar face-o in concediu ,( sezon ) , nu pt 1 weekend prelungit...

Pe de alta parte nici nu sunt adeptul Iepuresti sau ” fara conditii”/ sau cat mai ieftin , fapt pt care iti inteleg opinia si in mare proportie sunt in asentimentul tau @ @SERGHEIDIN .
Cosmin Ioan
Membru asociat
7
Oras: Brasov
Data nasterii: 10 Mai 1981

Mesaj de Cosmin Ioan »

De acord, atâta vreme cât rămânem la un plafon de sub 10 EUR pe noapte, eventual și cu masa festiva inclusă daca se poate, nu vom găsi prea multe variante. Nici sărit calul cu preturi de Elvetia, dar în condițiile de acum, vom câștiga la lista de înscrieri, dar vom pierde la servicii și la calitatea evenimentului în sine.
Decât 50 lei și un camping de ...., mai bine off!
PS Părerea mea, că oricum evenimentul asta îl vom face obligat acasă [emoji14]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Roller Team Garage KP
Knaus Sport 440S + Passat 2.0 140 CP
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ai dreptate, insa am mai vazut oameni care au mai propus in trecut evenimente de 80 ron/zi si s-au intalnit doar ei 3 campere scumpe si frumoase in loc sa fie o intrunire placuta . . .cu mai multi rulotisti.

Ca ne vom putea intalni sau nu ..... aflam in max 10 zile ( cred ) .

NU ma deranjeaza sa ma duc singur la mare ( la Corbu ) off camping sau ( la 2 mai ) la mine la locatie. .. singur...izolat .
Eu oricum anul asta NU AM SA PROPUN nimic...pt 1 mai .
Intrebam , poate propun altii ceva concret cu oferta de pret si conditii cum ai facut tu cu pastravaria...

In actualul context toata lumea asteapta sa vada daca scapam de riscul cu aceasta epidemie... apoi vor decide oamenii daca ies sau nu din casa ...
Acesta e si motivul pt care e liniste pe forum ...
Cosmin Ioan
Membru asociat
7
Oras: Brasov
Data nasterii: 10 Mai 1981

Mesaj de Cosmin Ioan »

Ciprian, ești optimist și nu e rău, dar... în condițiile în care vârful epidemiei nu a fost atins încă nici în Italia... autoritățile noastre nu vor relaxa restricțiile de mobilitate, ci dimpotrivă!

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Roller Team Garage KP
Knaus Sport 440S + Passat 2.0 140 CP
SERGHEIDIN
Membru asociat
10

Mesaj de SERGHEIDIN »

Imi cer scuze domnului Lungu daca a parut ca l-am certat,nu asta a fost intentia.Imi cer scuze inca o data .
BaetuCristian
Membru forum
8
Oras: Vaslui
Data nasterii: 28 Aug 1975

Mesaj de BaetuCristian »

SERGHEIDIN scrie: 17 Mar 2020, 19:23 Imi cer scuze domnului Lungu daca a parut ca l-am certat,nu asta a fost intentia.Imi cer scuze inca o data .
Mie chiar mi-a placut ce ati scris mai sus , apropo de Meduza, chiar aveti dreptate.
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Scrie răspuns