Reparatie infiltratii

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
StefanDan
Membru forum
5
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Apr 1972

Reparatie infiltratii

Mesaj de StefanDan »

Usor usor s-a ajuns si la asta din pacate.
Utilajul din dotare este un Fiat Ducato Trigano din 2003 care ar avea nevoie de ceva bibileala..cum nu e parcata langa mine si nici nu am ograda si nici ...ce sa mai, nu am cum sa imi bag eu nasul in ea oricat as vrea (si as vrea dar nu ma lasa logistica).
Am tot aruncat ochii pe aici sa gasesc ceva service prin jurul Bucurestiului, in afara de o lista pusa la "Harta service RV Romania" nu am gasit mare lucru.
Am gasit tutoriale de cum sa iti faci tu, dar asa cum am zis nu ma lasa logistica...am gasit pe cineva care mi-a facut una alta la melc dar a spus ca nu se baga la infiltratii (nu pt ca nu s-ar pricepe ci pt ca, din cate am inteles, e migaloasa , a avut experiente neplacute cu proprietarii scartari care vroiau ieftin repede si bun asa ca a zis pas la genul asta de lucrari). Tot respectivul mi-a recomandat ca oriunde m-as duce sa repar infiltratii, sa NU le fac la Ploiesti..fiind in domeniu o stii respectivul ceva.
De asemenea dupa ce am mai citit in literatura de specialitate nici la
Deci unde sa repar infiltratiile? Melcul sta in/in jurul Bucurestiului dar nu ar fi problema deplasarea (distanta rezonabila).
Stiu, e usor sa caut pe net , am gasit ceva oferte si din Bucuresti si din alte zone, dar as prefera sa nu ma duc in orb totusi.
De asemenea am observat ca cel ce repara in Ploiesti are multe anunturi imprastiate pe net, am aruncat un ochi si pe pagina de net a respectivului, dar pe pagina de facebook reviewuri putine, postari vechi de ani de zile, deci neactualizat...ori mie ceva neactualizat legat de un business nu imi inspira incredere (foarte posibil sa gresesc), plus ce a zis meseriasul anterior si anume sa ma feresc de reparatii infiltratii in Ploiesti.

Vorba lunga saracia omului...ce recomandari primesc pt reparat infiltratii? Nu caut cel mai ieftin, caut sa iasa bine (garantie daca se poate) dar in acelasi timp sa nu ma jupoaie pana la os.

Ca fapt divers, am vazut undeva manopera 50euro/ora...este mult sau putin?! Sa stiu la ce sa ma astept.
As mai avea si ceva de lucru la baie, in sensul ca am ceva crapaturi in podea si nu se poate folosi dushul (de obicei faceam afara, cu furtun tras) dar acolo nu e asa urgent, parca m-as baga eu cu demontatul macar, si daca imi prind urechile ridic 2 degete sau il duc la meserias.

Pun o poza cu melcul din dotare...buba se pare ca este sus (o mica portiune, cativa cm, care se pare ca nu ar avea kit/silicon/izolant/etc...sau avea si din motive obscure a disparut), cam la imbinarea nasului de plastic/fibra cu "," cutia.
Ce este cu albastru este zona aproximativa unde am vazut buba, ce este cu rosu este cam pe unde am simtit moale pe interior.
melcul1.jpg
Gabriel Schuster
Membru forum
11
Data nasterii: 20 Ian 1967

Re: Reparatie infiltratii

Mesaj de Gabriel Schuster »

In Bucuresti recomand cu caldura Servicii Rulote&Autorulote Corda Campers.
Tel contact 0785 226 373.
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
StefanDan
Membru forum
5

Mesaj de StefanDan »

Am primit o singura recomandare pt reparatie infiltratii (sincer, ma asteptam sa primesc mai multe dar na, poate nu sunt asa des intalnite infiltratiile astea...sau cum apar cum se vinde obiectul si asa se scapa de problema) asa ca am cautat sa mai sap si am dat peste alta solutie.
Ozonizarea (care distruge bacteriile, mucegaiul, ,orice mai colcaie prin autorulota) plus remasticarea sinelor (cel mai probabil pe sus pe la sine ar fi intrat umezeala, dupa observarea personala si ochiometrica).
A aplicat cineva solutia asta? Daca da cum au fost rezultatele?

Cel mai probabil trebuie vazut ce este sub sina, daca mai este material tare ca sa poata fi reprinsa sina...de asemenea solutia asta probabil nu intareste peretele daca el este moale rau deja pe interior(al meu este ok, nu era PREA moale si nu parea PREA intinsa boala), plec de la premisa ca se poate prinde la loc sina fara probleme....deci sper ca la mine este de ajuns ozonizare si remasticarea sinei, pt a pune dop patrunderii umezelii.
SERGHEIDIN
Membru asociat
10
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN »

Ozonizarea s-e face inaintea vanzarii :)) ca sa miroasa a primavara .Mai multe recomandari pt reparatii la nivel profesional nu ai cum sa primesti ,pentru ca sunt putini cei care fac asa ceva .Acolo nu este vorba doar de o ,,remasticare ".Remasticarea fara remedierea stricaciunilor produse de apa este frectie la picior de lemn (asta am facut eu ...remasticare nu frectie).Chestia cu ,,prea moale " si ,,prea tare " duce discutia in alta directie (subiect abordat dupa ora 22) :))
StefanDan
Membru forum
5

Mesaj de StefanDan »

Posibil ca unul din efectele ozonizarii sa fie si un parfum de primavara, dar din cate am inteles eu, un alt efect este ca omoara si bacteriile (de fapt efectul principal zic eu) nu degeaba se foloseste si la igienizarea/sterilizarea/curatarea piscinelor, deci pur si simplu se vindeca boala daca elimini si pe unde intra apa....ca acolo e deja mancat, ca lemnul nu se reface prin hocus pocus si ramane cum este asta e alta discutie. Si omul daca are un rinichi bolnav si il scoate, in principiu poate sa traiasca bine mersi si doar cu unul....daca alege sa faca ce stie si il pune la loc pe cel lipsa, depinde de el si alti factori.
Ca se foloseste inaintea vanzarii pt inducerea in eroare e alta mancare de peste.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Trimiteți niște fotografii cu problemele de infiltrație. O să încerc să vă ajut măcar cu o conduită în reparație. Din păcate, cum știți probabil, eu sunt din Brașov.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Scrie răspuns