@Anca Solunca
@ANCA....
Cel mai bine e asa , insa nu prea avem propuneri , toata lumea asteapta sa vada ”ce zice toata lumea....”
Exemplu... colegul Smolnicki Florin a scris din ce inteleg eu ” ca vine daca-i place unde facem ”.... dar nu a propus nimic concret.
Rapund si eu la fel ...
Vin unde vrea majoritatea... sau daca -mi place.
Concret n-a venit X sa spuna ” am gasit ” la Sibiu campingul Y cu Z nr de locuri si costa atat pe zi de echipaj , locatia avand urmatoarele dotari si respectiv zona avand obiectivele turistice enumerate ”cu tare cu tare” in zona... daca e cineva interesat...
Ajungem iar la gimnastica de inviorare de care ”vorbeati” in urma cu o luna... dna Anca....
Lipsa de implicare duce la acest sedentarism pe forum . . .
A mai fost cineva in urma cu 5 ani care a propus sa facem la Laguna Albastra Fagaras (BV ) concurs de Karaoke , dar boxele si micirofon + laptop si ecran /display a trebuit sa le aduc eu ( recuzita ) ... el avea doar versurile... iar alea erau pe net ( fizic nu le avea ) ..erau virtuale...
Asa a tot carat si Rosca Ciprian ”bagaje” baxuri.... ani de zile . . .
Cei din tara ar trebui sa vina sa expuna marile locatii care pot primi 40 de familii sa zicem nu 50 sau 60 . . . treaba se face cu implicarea celor din teritoriu .. .
Cei din tara daca vor sa vina vin asa cum vine Viorel C-tinescu de la Galati la Sighisoara, Sibiu , Fagaras...
//.....asa cum a venit Viorel Grosu la Neamt, La Sighisoara , la Lepsa , la Fagaras de la Constanta....( Cernavoda )
asa cum de la Mures a venit Rus Alin la Lepsa/Focsani .. ..
daca nu le permite timpul pt ca acel weekend este unul scurt cred ca mai toti vor face pe langa casa sau prefera varianta max 3 h de condus nu 7 ca e f frumoasa destinatia...
acum depinde de fiecare. . .