Propuneri Paste si 1 mai ( locatii)

Anca Solunca
Membru forum
5
Oras: .Galati
Data nasterii: 28 Iun 1972

Re: Propuneri Paste si 1 mai ( locatii)

Mesaj de Anca Solunca »

Eu nu m-am gandit la mine cand v-am propus alte locatii.Cele doua locatii propuse pana acum sunt foarte aproape de noi.Putem merge singuri daca ne dorim altceva.
Am vazut intradevar ca majoritatea participantilor la intalniri sunt din B,IF,PH,CT,GL,VS...iar intalnirile se fac in apropiere.
Ma gandeam ca cei din alte zone ale tarii nu se inscriu in ClubRV pe principiul ca oricum nu pot ajunge la intalniri ... din acest motiv am propus diversitate.
RECUNOSC...nu m-am gandit la cei cu rulote ca se deplaseaza greu.
Eu as propune sa faceti un vot cu doua locatii...sa vedeti daca pot participa macar moldovenii.
Una care vi se pare voua mai accesibila...si una la care sa poata ajunge usor si ei.
In functie de numarul de voturi...alegeti locatia.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Anca Solunca

@ANCA....

Cel mai bine e asa , insa nu prea avem propuneri , toata lumea asteapta sa vada ”ce zice toata lumea....”

Exemplu... colegul Smolnicki Florin a scris din ce inteleg eu ” ca vine daca-i place unde facem ”.... dar nu a propus nimic concret.

Rapund si eu la fel ...
Vin unde vrea majoritatea... sau daca -mi place.

Concret n-a venit X sa spuna ” am gasit ” la Sibiu campingul Y cu Z nr de locuri si costa atat pe zi de echipaj , locatia avand urmatoarele dotari si respectiv zona avand obiectivele turistice enumerate ”cu tare cu tare” in zona... daca e cineva interesat...

Ajungem iar la gimnastica de inviorare de care ”vorbeati” in urma cu o luna... dna Anca....

Lipsa de implicare duce la acest sedentarism pe forum . . .

A mai fost cineva in urma cu 5 ani care a propus sa facem la Laguna Albastra Fagaras (BV ) concurs de Karaoke , dar boxele si micirofon + laptop si ecran /display a trebuit sa le aduc eu ( recuzita ) ... el avea doar versurile... iar alea erau pe net ( fizic nu le avea ) ..erau virtuale... help
Asa a tot carat si Rosca Ciprian ”bagaje” baxuri.... ani de zile . . .

Cei din tara ar trebui sa vina sa expuna marile locatii care pot primi 40 de familii sa zicem nu 50 sau 60 . . . treaba se face cu implicarea celor din teritoriu .. .

Cei din tara daca vor sa vina vin asa cum vine Viorel C-tinescu de la Galati la Sighisoara, Sibiu , Fagaras...

//.....asa cum a venit Viorel Grosu la Neamt, La Sighisoara , la Lepsa , la Fagaras de la Constanta....( Cernavoda )

asa cum de la Mures a venit Rus Alin la Lepsa/Focsani .. ..

daca nu le permite timpul pt ca acel weekend este unul scurt cred ca mai toti vor face pe langa casa sau prefera varianta max 3 h de condus nu 7 ca e f frumoasa destinatia...
acum depinde de fiecare. . .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Din ce lecturez in acest topic sunt doua locatii agreate:Muddy Land si Paradisul Pescarilor.
Cum este scris intr-o postare de mai sus , nu vom face vot .
Asteptam si alte propuneri de locatii ,concrete si fezabile. Exclus offcamping/freecamping /fricamping.
Autorulota Dethleffs Just 90
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Mesaj de Florin Smolnicki »

Nu vreau să fiu înțeles greșit, dar cred că la mine nu este vorba de indiferență sau lipsă de implicare.
În acest topic vorbim concret despre campinguri.
1. Nu am o experiență chiar atât de mare, încât să cunosc foarte multe campinguri și să le pot propune ca posibile locuri de întâlnire pentru rulotiști. Las și am încredere în colegii noștri cu mai multă experiență. Eu sunt încă mic copil: am început anul acesta al șaselea sezon de rulotism.
2. Dacă totuși ar trebui să răspund, aș spune fără nicio ezitare că nu te poți apropia de campingurile propuse mai sus, din Bucovina. Toate au prețuri de prețuri. Poate că pentru unii vor fi fiind chiar foarte mici...
3. Dacă ies cu rulota de Paște, vreau să nu fie chiar aproape de casă. Prin zona mea am tot fost, chiar și de mai multe ori în același loc.

Eu aș vrea să fie undeva prin Ardeal, aproape de un oraș și cu multe obiective turistice în apropiere. Recunosc, eu practic ceea ce într-un fel sau altul am denumit: rulotism urban. NU trebuie ținut seama de părerea mea.
Aș vrea să fiu de Paște alături de colegii mei din București, sudul țării șamd. Rămâne de văzut.

Gânduri bune către toți!
+40 749 233 299 (Orange)
Anca Solunca
Membru forum
5

Mesaj de Anca Solunca »

Ciprian Rosca scrie: 27 Feb 2020, 14:43 Din ce lecturez in acest topic sunt doua locatii agreate:Muddy Land si Paradisul Pescarilor.
Cum este scris intr-o postare de mai sus , nu vom face vot .
Asteptam si alte propuneri de locatii ,concrete si fezabile. Exclus offcamping/freecamping /fricamping.

Alte locatii mari nu sunt. ..mai ales in apropiere...
Vrem sa plecam in perioada 1-16 aprilie cateva zile prin tara,o saptamana in Ungaria iar apoi sa ne petrecem Pastele cu ClubRV.
Credeti-ma... am '' scotocit cu boldul" Romania cautand campinguri. Cele mai bune campinguri sunt in jumatatea vestica a tarii si majoritatea pleaca de la pretul de 20euro...sunt si cateva noi care se vor inaugura in primavara aceasta...

Florin Smolnicki scrie: 27 Feb 2020, 15:18 Nu vreau să fiu înțeles greșit, dar cred că la mine nu este vorba de indiferență sau lipsă de implicare.
Dnul Florin, intrucat dvs pe1 ianuarie ati implinit "venerabila"varsta de 103 ani...va intelegem ca nu va puteti implica :hi:
Anca Solunca
Membru forum
5

Mesaj de Anca Solunca »

@Ciprian Rosca
O locatie mare si foarte frumoasa mai este Zaga Zaga de la Doaga.Dar cred ca o cunoasteti ca este aproape de dvs.Noi ne oprim de fiecare data la restaurant la ei cand venim dinspre Adjud spre casa.
In schimb este scumpa...mai ales de Paste.Am sunat eu sa vad daca primesc un grup mare de rulote si ce pret pot oferi...
Mi-au raspuns ca primesc...dar pentru pret organizatorul sa trimita o solicitare pe email...cu perioada si numarul de rulote.

Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Cunosc foarte bine zona,am facut multe evenimente private acolo.Frumoasa zona,dar nu este pentru rulote.Team Building,multe activitati,pescuit,etc.
Nu au facilitati de campare,prize curent,apa,loc de deversat fosa. Daca ploua,in veci nu mai iesi cu camperul de acolo.Doar sa ne campeze in parcarea auto .
Autorulota Dethleffs Just 90
Anca Solunca
Membru forum
5

Mesaj de Anca Solunca »

Ciprian Rosca scrie: 27 Feb 2020, 19:54 Cunosc foarte bine zona,am facut multe evenimente private acolo.Frumoasa zona,dar nu este pentru rulote.Team Building,multe activitati,pescuit,etc.
Nu au facilitati de campare,prize curent,apa,loc de deversat fosa. Daca ploua,in veci nu mai iesi cu camperul de acolo.Doar sa ne campeze in parcarea auto .
La telefon mi-au spus ca au facilitati de campare...mai nou te primesc si cu cortul personal...Cred ca au investit intre timp.
La parcarea mare ma gandisem si eu.
Dar este scump...nu este o locatie pentru intalniri ale clubului.
valcu ionel aurelian
Membru asociat
6
Oras: Braila
Data nasterii: 17 Noi 1978

Mesaj de valcu ionel aurelian »

Este o locatie superba.Au amenajat ceva pentru rulote sau se va sta in acea parcare imensa?
valcu ionel aurelian
Membru asociat
6

Poate in viitor se vor gandi si la rulotisti.
Anca Solunca
Membru forum
5

Mesaj de Anca Solunca »

valcu ionel aurelian scrie: 27 Feb 2020, 20:10 Este o locatie superba.Au amenajat ceva pentru rulote sau se va sta in acea parcare imensa?
Nu stiu ce amenajari au facut..dar daca te primesc si cu cortul tau...sigur au tot ce trebuie.
Ultima oara am oprit la ei in octombrie.Ne place mult ciorba lor de storceag.
Au multe grupuri sanitare...apa si curent nu cred ca este o problema pentru ei.
In parcare...se putea sta cu autorulota din vara trecuta.Vazusem cateva autorulote asta vara parcate langa parcul de tiroliene.
Cu prima ocazie cand am drum prin zona...promit sa ma interesez si revin cu informatii.
Este o locatie de luat in seama...pentru cine isi permite...macar pentru 2-3 zile.In special vara.
valcu ionel aurelian
Membru asociat
6

Locatie merita cateva zile vara.La cort se campeaza in stanga langa parcul de tiroliene?

Trimis de pe al meu SM-J415FN folosind Tapatalk

Scrie răspuns