Propuneri Paste si 1 mai ( locatii)

Trifa Stelian
Membru forum
7
Oras: Slobozia
Data nasterii: 04 Mai 1982

Re: Propuneri Paste si 1 mai ( locatii)

Mesaj de Trifa Stelian »

Paradisul Pescarilor propunem si noi zb_trailer2
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Oferta d-lui Vrabie Bogdan de la Paradisul Pescarilor / Pufesti langa Adjud jud. VN. este urmatoarea...

35 ron/zi rulota echipaj + 10 ron curent 220v optional.

Acces doar la toalete , apa , canal si foisoare nu si la cortul de nunta sau la salon de restaurant.

Pt. acces la cort sau restaurant se poate face meniu de masa festiva la cerere pt grup.
Pescuit sportiv fara retinerea capturilor in sistem ”catch & release” 30 ron/partida.

Sunt 10 foisoare mai mici si 2-3 mari de 50mp. loc de joaca si o microferma careia copiii -i spun ”zoo” :) chiar daca au doar rate, gaini si 3 cai.

Daca vreti sa revedeti cateva fotografii si respectiv detalii de la evenimentul ”Paste ClubRV 2017” de aici , accesati revista ClubRV Rulotisti din Romania nr 6 /2017 in linkul de mai jos...

https://en.calameo.com/read/0047487370da202c0fda4

Multi dintre dvs. (cel putin 70 de membri ) , o aveti si acasa fizic ( revista ) pt. ca ati primit-o de Rusalii in acel an ... la A.G.A.

Ne vom consulta si -n C.D. si revenim cu detalii ....
Daca mai apar si alte oferte cu atat mai bine.... trebuie sa gasim cat mai multe oportunitati din care sa alegem .

Pana una alta , in 24 h max . o sa va prezentam si oferta concreta de la Vulcanii Noroiosi a locatiei Muddy Land oferita de dl Boboc Aurel pe care-l contactez azi .

Am sa intreb si ceilalti colegi din CD care vin la evenimentul ”PASTE CLUBRV” si o sa facem un sondaj de opinie NESECRET cu exprimarea dorintei de a participa.

IN urma consultarii cu Ciprian Rosca ne gandim sa propunem un sondaj de opinie public ( nesecret ) cu dorinta /exprimare de participare concreta ... la una din locatii sau pe care o considera locul 1 din cele 2 posibile variante , asta ca sa nu mai dea click-uri si cei care nu vin la eveniment.

Decizia va apartine exclusiv membrilor asociati , iar in limita locurilor disponibile se pot inscrie fara probleme si simpatizantii ClubRV -RO.
Fişiere ataşate
20190912_190125.jpg
20190912_190125.jpg (2.19 MiB) Vizualizat de 2581 ori
20190913_073413.jpg
20190913_073413.jpg (1.84 MiB) Vizualizat de 2581 ori
20190913_073813.jpg
20190913_073813.jpg (1.62 MiB) Vizualizat de 2581 ori
20190913_074321.jpg
20190913_074321.jpg (1.02 MiB) Vizualizat de 2581 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Burduja Cristina Maria
Membru asociat
7
Data nasterii: 13 Iul 1981

Mesaj de Burduja Cristina Maria »

Buna seara,

Suntem de acord cu :

"Ciprian Rosca
Membru CD
Mesaj 25 Ian 2020, 10:29

Locatie de Paste- Vulcanii Noroiosi,apa ,curent si foisor.Biserica in apropiere.
Locatie de 1 Mai-Jupiter,camping Elixirum,fost Elodie
Amandoua locatiile sunt generoase,incap multe echipaje."

Mai este un camping la Bragadiru daca credeti ca poate fi optiune.

Camping Bucuresti Belvedere
Strada Carierei numarul 58, Clinceni 077060
0743 755 822
https://maps.app.goo.gl/NKyyGDeGairLEKNf6

O seara buna,
Burduja Cristina
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

La dl Boboc Aurel la Vulcanii Noroiosi se poate merge de Paste sau 1 mai la 35 ron echipaj /tarif pe zi ce include toate facilitatile inclusiv 220v.

Mi-a promis ca facem si un foc de tabara.....sa stam seara asa la o chitara un cantec. .. .

A fost f incantat pt ca l-am solicitat si va saluta pe toti ....pe dvs pe rulotisti .

valcu ionel aurelian
Membru asociat
7
Oras: Braila
Data nasterii: 17 Noi 1978

Mesaj de valcu ionel aurelian »

Lupu Ciprian scrie:La dl Boboc Aurel la Vulcanii Noroiosi se poate merge de Paste sau 1 mai la 35 ron echipaj /tarif pe zi ce include toate facilitatile inclusiv 220v.

Mi-a promis ca facem si un foc de tabara.....sa stam seara asa la o chitara un cantec. .. .

A fost f incantat pt ca l-am solicitat si va saluta pe toti ....pe dvs pe rulotisti .

Eu unul abia astept sa ne revedem.

Trimis de pe al meu SM-J415FN folosind Tapatalk

Anca Solunca
Membru forum
5
Oras: .Galati
Data nasterii: 28 Iun 1972

Mesaj de Anca Solunca »

Sarbatoarea Pascala este cea mai mare sarbatoare crestina.
Din punct de vedere religios ea semnifică învierea Domnului Iisus din morți.În preajma sărbătorilor pascale se promovează obiceiuri și tradiții de Paște.
In nordul Moldovei,Bucovina si Maramures tinerii sunt încurajați să îmbrace portul național și să participe la concursurile de încondeiat ouă, bătut toaca sau concursul de cântece populare românești.
Nu credeti ca pentru perioada sarbatorilor pascale ar fi mai buna o locatie intr-o zona mai sus mentionata...unde inca se mai pastreaza traditiile si unde sunt multe manastiri frumoase?

Cand "spui" 1mai..."spui" Marea Neagra...

Parerea mea...locatiile care s-au "vehiculat" pana acum sunt bune pentru AGA,pentru gratare si intalniri intre grupuri de prieteni rulotisti...dar nu pentru Paste.
In toate locatiile propuse pana acum s-au organizat alte intalniri ClubRV...De ce sunteti conservatori??
Avem o tara foarte frumoasa...avem de unde alege.

Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Care este locatia din nordul Moldovei ,pentru 30...40 de echipaje ,la care v-ati gandit? Sa fie si cu ceva facilitati.
Autorulota Dethleffs Just 90
Anca Solunca
Membru forum
5
Oras: .Galati
Data nasterii: 28 Iun 1972

Mesaj de Anca Solunca »

Ciprian Rosca scrie: 25 Feb 2020, 19:12 Care este locatia din nordul Moldovei ,pentru 30...40 de echipaje ,la care v-ati gandit? Sa fie si cu ceva facilitati.
Care sunt cele 40 de echipaje?La ultimele evenimente nu am vazut asa multe inscrise.Nici macar la AGA...unde am observat ca vin in general mai multi.
Nu m-am gandit la nicio locatie pentru club.
Am spus ca ar trebui gasite locatii si in alte zone.Toate intalnirile au fost organizate pe o raza de 200-230km de Bucuresti...si de multe ori in aceiasi locatie.
Sunt membri din toata tara...care chiar daca isi doresc nu pot ajunge la intalniri din cauza distantelor prea mari.Unii sunt mereu marginalizati datorita locatiilor alese.
Ar trebui gasite locatii peste tot in tara. Un exemplu...Pastele in Bucovina...1 mai pe litoral...AGA in Ardeal...Sf Maria in Oltenia...1 Decembrie Transilvania...Craciun/Revelion...in Maramures sau Banat...etc
Pentru unii ar insemna diversitate...pentru altii posibilitatea sa participe si ei la cateva intalniri.
Sunt campinguri in Bucovina dar cred ca deja sunt "ciupite"rezervarile.Pentru Bucovina deja este tarziu... de rezervare in grup. Sunt campinguri cu 20-30 parcele...unde la intelegere cu proprietarul se pot strecura mai multe rulote/autorulote...mai au si camere etc.

Camping Cristal Sucevita
Campingul Vuurplaats Fundu Moldovei
Camping Dragormina
Pensiunea Cristiana
Mai sunt cateva "semi off camping"...sau campinguri mici si cochete(scumpe)...gen Popas Turistic Bucovina din Sucevita.
SERGHEIDIN
Membru asociat
10
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN »

Anca Solunca scrie: 25 Feb 2020, 22:08
Ciprian Rosca scrie: 25 Feb 2020, 19:12 Care este locatia din nordul Moldovei ,pentru 30...40 de echipaje ,la care v-ati gandit? Sa fie si cu ceva facilitati.
Care sunt cele 40 de echipaje? Ohohooo...pai au cam fost mai mereu cel putin.La ultimele evenimente nu am vazut asa multe inscrise.Nici macar la AGA...unde am observat ca vin in general mai multi.
Nu m-am gandit la nicio locatie pentru club.
Am spus ca ar trebui gasite locatii si in alte zone.Toate intalnirile au fost organizate pe o raza de 200-230km de Bucuresti...si de multe ori in aceiasi locatie.
Sunt membri din toata tara...care chiar daca isi doresc nu pot ajunge la intalniri din cauza distantelor prea mari.Unii sunt mereu marginalizati datorita locatiilor alese.Intotdauna unii s-e vor considera marginalizati.
Ar trebui gasite locatii peste tot in tara. Un exemplu...Pastele in Bucovina...1 mai pe litoral...AGA in Ardeal...Sf Maria in Oltenia...1 Decembrie Transilvania...Craciun/Revelion...in Maramures sau Banat...etc
Pentru unii ar insemna diversitate...pentru altii posibilitatea sa participe si ei la cateva intalniri.
Sunt campinguri in Bucovina dar cred ca deja sunt "ciupite"rezervarile.Pentru Bucovina deja este tarziu... de rezervare in grup. Sunt campinguri cu 20-30 parcele...unde la intelegere cu proprietarul se pot strecura mai multe rulote/autorulote...mai au si camere etc.

Camping Cristal Sucevita
Campingul Vuurplaats Fundu Moldovei
Camping Dragormina
Pensiunea Cristiana
Mai sunt cateva "semi off camping"...sau campinguri mici si cochete(scumpe)...gen Popas Turistic Bucovina din Sucevita.
...De ce nu Bucovina ?! Pentru ca -9-10 ore de condus pe sens pt cei din sud.Cotand aventura, asa ca o minivacanta,parca ai vrea si ceva odihna.In mare parte suntem oamenii ,,incadrati in campul muncii"...unii mai au ceva pana la pensie (daca o mai prind ). Adica,o zi pierduta la dus,alta la intors...ce mai ramane ? Pentru ca -unii ,mai usurel cu manastirile (nu inteleg de unde atata pasiune pt manastirile din Bucovina!!!).Traditii exista si in celelalte zone ale tarii.A ajuns Bucovina ca Mecca.Este un ,,must" sa vizitezi manastirile in fiecare an daca vrei sa prinzi loc cu verdeata si scaun la geam.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

- Camping Cristal Sucevita,cam 10-12 echipaje cu autorulote avand terasele deschise.
- Campingul Vuurplaats Fundu Moldovei,aici incap cca.20 de echipaje. Cand am vorbit cu olandezul a spus ca a avut si 25 de echipaje dar erau si cu corturi.In caz de ploaie este greu de iesit de pe unele locuri de campare.
- Camping Dragormina,maxim 15 echipaje.Este inchis/retrocedat.
- Pensiunea Cristiana ,ingramadite incap 15-17 echipaje.

Are dreptate Serghei,petreci mult timp cu rulota in spate ca sa ajungi in nordul Moldovei. Cu rulota ,de la Barlad pana la Gura Humorului, am facut cam 5 ore.E diferenta fata de autorulota.
Este bine ca locatia unde vom petrece sarbatorile Pascale sa fie generoasa,sa nu patim ca la Sighisoara unde unii dintre colegii nostri nu au mai avut loc in camping.Sau sa blocam inscrierile la un numar de participanti.
Autorulota Dethleffs Just 90
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Mesaj de Florin Smolnicki »

Bună dimineața!

Mă mănâncă degetele, trebuie să scriu și să răspund la acest topic! :)))
Am și eu dreptul, nu-i așa?

M-AM HOTĂRÂT!!!
Vă spun secretul meu,
anul acesta doresc să petrec sfintele sărbători de Paște cu colegii din Club RV, zona de sud...

Sub anumite condiții... la care țin foarte mult. E musai că trebuie să-mi placă locația pe care o veți alege!
Am citit cu foarte mare atenție și cu foarte mare interes acest topic. Cineva scria aici, pe bună dreptate, că locația aleasă trebuie să fie aproape de o biserică/ mănăstire. Vă întreb și eu: nu e normal să fie așa??? Ne întâlnim cu toții pentru a sărbători Învierea. Acesta trebuie să fie punctul central, de fapt... Restul sunt pretexte, motive.

Cel mai mult, pentru mine, va conta alegerea locației. Nu vreau să fie prea aproape de casă (m-am săturat cât am tot ieșit în zona mea...) și nici prea departe. Am timp să mă deplasez cu rulota atunci, pe distanțe mai mari, pentru că sunt în vacanța de primăvară/ Paști și am timp.
Eu am fost alături de colegii din zona noastră la evenimentul organizat de doamna Violeta Popa, în 2016, la Durău. Mi-a plăcut foarte, foarte mult.
Încă o dată felicitări, respect și mulțumiri pentru doamna Violeta Popa!

Dacă m-ați întreba, din punctul meu de vedere, aceste întâlniri trebuiesc obligatoriu organizate în centrul țării, chiar dacă au mai fost organizate în locații gen Bran, Făgăraș etc.
Trebuie să vă gândiți la colegii care vin din toată țara. Ce face un rulotist care vine din Timișoara în Bucovina??? Va petrece patru zile pe drum și se va lăsa din start păgubaș. La fel și pentru cei care locuiesc, să zicem, în Iași, dar merg la presupusa întâlnire organizată de clubul nostru la Satu Mare. Dacă nu îmi va conveni și nu mă va atrage locația aleasă de voi anul acesta, mă bate gândul „să fac un Maramureș”. Poate.
Așadar, aveți grijă cu alegerea locației anul acesta... sunt un pretențios. :smoke: :yahoo:

@Ciprian Roșca, oricât aș ține eu la Bucovina mea frumoasă și sfântă, NU voi recomanda niciodată campingurile

Vuulplatatatas,

Cristal și celelalte enumerate de tine.
Ar trebui să te gândești că ai noștri colegi trebuie să ajungă acasă și cu ceva bani după întâlnirea noastră de Paște... Pentru a campa în aceste campinguri este necesar să accesăm fonduri europene ca să ne cazăm la ei câteva zile. Au niște prețuri, de îți vine să te lași cu totul și pentru totdeauna de rulotism!!! Sunt sigur că sunt mulți colegi care nu vor să arunce cu banii în câini... Și nu îmi plac deloc colegii care îmi spun „ am fost acolo..., foarte ieftin, am dat doar 90 de lei pe campare. Foarte ieftin”.
Dar mă lași, frate??? Campingurile enumerate, este foarte adevărat, sunt foarte frumoase, nimic de spus, dar... Eu am fost, le-am vizitat, văzut, am stat de vorbă cu proprietarii și cam atât. La fel de adevărat este, că erau pline. Dar nu cu turiști/ camperiști/ rulotiști români...
Erau străini: mai ales nemți; și prețurile erau și pentru ei cam mari... Am stat eu de vorbă cu ei și chiar ei mi s-au plâns! La ei, în anumite condiții și locații se stă mai ieftin...

Singura locație foarte bună din Bucovina este și va rămâne cea de la Ferma Turistică Solonețul Nou... Acolo este un - să-i zicem camping - cu tot ceea ce ne este necesar ( în afară de curent) și cu prețuri de bun simț!
Nu trebuiau stricate relațiile acolo! Eu când am ieșit la Cacica cu rulota, am fost câțiva ani la rând acolo și
l-am căutat pe domnul Petrică, proprietarul, am vorbit cu el, am încercat să restabilesc relațiile de bună prietenie. În final, mi-a spus că pot veni și campa la el. Atât am reușit să fac, nu știu cum ar reacționa dacă s-ar dori organizarea unei întâlniri mai mari acolo.

În concluzie, aștept să organizați această întâlnire de Paște într-o locație care să mă atragă.

Vă îmbrățîșăz pi tățî șî vă doresc o zî bunî!!!
+40 749 233 299 (Orange)
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Buna ziua !
In momentul in care ai la Timisoara 2 membri la Cluj niciunul sau 1 la Maramures(Baia Mare) zero si la Turnu severin niciunul sau 1 iar la Buc , IF , PH , Constanta 40 , si 1 la MUres..... jumatatea nu e la Sibiu.... e mai incoace de centru sau sa spunem cumva spre Moldova putin unde avem intre 10 si 15 chiar daca rulotisti sau forumisti sunt mut mai multi .

La intalnirile pe care le-am organizat eu de Paste dna Anca ...... DA .....in ultimii ani au participat peste 40 de echipaje si s-a inchis lista cu 2 saptamani sau 3 uneori inainte din cauza lipsei de spatiu....
Nu vorbim doar de PAste.. vorbim si de altele ... au fost si 100-110 persoane cu tot cu copiii prezenti. A fost nevoie sa inchiriez autocar + microbuz pt deplasari la Horezu... de ex. ca sa nu mergem in coloana 30 de masini sa blocam centrul orasului Slobozia alt exemplu ... Am si vb cu seful politie in prealabil la Horezu ca sa mi permita acces cu autocar cu grup... direct pana la manastire ...

Cand dna Violeta ne-a chemat la Neamt am facut 850-900km cand am facut la HOrezu peste 550 km....
la Sighisoara 650 ori alte locuri .. nu am facut la 200km de Bucuresti , insa pt ca o intalnire sa aiba succes este necesar a se tine cont de faptul ca de paste

-joi vin cei care si-au luat liber, patronii de firme si pensionarii cam 10 echipaje
- vineri 80% din participanti ( seara )
-sambata inarziatii , apoi se merge la inviere
-duminica unii pleaca ( dupa ce se face o masa )
-luni restul de participanti pleaca
-marti ori nu ramane nimeni ...ori mai sunt in locatie cei 3 pensionari care au timp liber.... ( sper sa ajungem si noi sa fim rulotisti peste 25 de ani si sa putem face asa ) mi-ar place ;)

NU poti sa faci un maraton intr-un astfel de weekend sa parcurgi in Romania fara autostrazi distante de 600km pt ca e frumos la Sucevita(SV) sau la Sapanta(MM) .... 1200 total... pt ca avem campere de 3.5T sau ansamble de 12m auto+RV si mergem aproape in regim de camion cu ele cu medie de 50 km /h exceptand drumul spre mare intr-adevar.... un media e buna...

Destinatiile propuse de dvs. sunt bune, insa pt a face o intalnire zic eu de 1 saptamana cum facea dna Violeta Popa ( IS ) la Sarkany la bai (UNGARIA ) sau cum a fost Rosca Ciprian de Paste la Alexandroupolis anul trecut ... ( Grecia ) ambele destinatii fiind la 600-700 km distanta ( pe sens ) ... rulotistul negrabindu-se chiar daca pierde pe drum in prima si respectiv ultima zi 12h sau in prima zi 6 cu popas continuand dupa ce se relaxeaza la un camping restul de distanta ... ramasa pt ziua 2 urmand sa faca la fel la retur ... caz in care ajungem la ce spune Florin S. din SV la 4 zile de (tranzit ) ... ORI LUMEA DE PASTE ARE DOAR 3 ZILE libere ... luam in calcul majoritatea nu pe mine sua altul care avem un pic de independenta (libertate) cum probabil sunteti si dvs ( deduc asta din ceea ce propuneti ) .

Recomand
- varianta 1 sa ne unim cu moldovenii sa facem impreuna pt ca acestia de ani de zile sunt locul 3 la prezenta dupa (Buc - IF )si PH deci sunt cei mai multi
-2 sa se faca 2 evenimente simultan in 2 locatii diferite daca nu se poate sa ne unim cu moldovenii sa facem impreuna
- 3 sa se faca o simulare si pe variantele propuse de dvs pt a se vedea daca intr-adevar aveti dreptate si poate sunt mai multi care impartasesc opinia dvs si ar putea veni , fapt pt care-i invit sa scrie aici PE CEI CARE SUNT DISPUSI SA FACA 1000 KM TUR RETUR PT a petrecere pastele undeva intr-o locatie indiferent cat estede departe ....nu ca acestea la 200-300km de casa . ... sau de pozitia de domiciliu a mojoritatii formate de asociatii din CLUBRV Ro... repet primeaza parerea membrilor asociati nu a forumistilor...

Observatii
- cand s-a facut la Secu /Neamt intr -adevar din 30-35 echipaje majoritatea era formata din moldoveni
-cand s-a facut la Sighisoara (MS) 80% erau din Buc , Ph , If iar cei din judetele limitrofe ( vecine cu Mures ) n-au fost nici macar 7-8 rulote... din 35-40 de familii ...
Inca -mi amintesc faptul ca 2familii Crisu S si A .Cogalniceanu .... din PH si Sb n-au mai aut loc si au plecat... au ramas pe dinafara pt. ca au venit f tarziu fata de sosirea celorlalte echipaje si nu au vrut sa stea inghesuiti.... au preferat alta locatie ( de fapt sa plece )...decat sa stea intr un colt intr o curte supra aglomerata.
Scrie răspuns