Bună dimineața!
Mă mănâncă degetele, trebuie să scriu și să răspund la acest topic! :)))
Am și eu dreptul, nu-i așa?
M-AM HOTĂRÂT!!!
Vă spun secretul meu,
anul acesta doresc să petrec sfintele sărbători de Paște cu colegii din Club RV, zona de sud...
Sub anumite condiții... la care țin foarte mult. E musai că trebuie să-mi placă locația pe care o veți alege!
Am citit cu foarte mare atenție și cu foarte mare interes acest topic. Cineva scria aici, pe bună dreptate, că locația aleasă trebuie să fie aproape de o biserică/ mănăstire. Vă întreb și eu: nu e normal să fie așa??? Ne întâlnim cu toții pentru a sărbători Învierea. Acesta trebuie să fie punctul central, de fapt... Restul sunt pretexte, motive.
Cel mai mult, pentru mine, va conta alegerea locației. Nu vreau să fie prea aproape de casă (m-am săturat cât am tot ieșit în zona mea...) și nici prea departe. Am timp să mă deplasez cu rulota atunci, pe distanțe mai mari, pentru că sunt în vacanța de primăvară/ Paști și am timp.
Eu am fost alături de colegii din zona noastră la evenimentul organizat de doamna Violeta Popa, în 2016, la Durău. Mi-a plăcut foarte, foarte mult.
Încă o dată felicitări, respect și mulțumiri pentru doamna Violeta Popa!
Dacă m-ați întreba, din punctul meu de vedere, aceste întâlniri trebuiesc obligatoriu organizate în centrul țării, chiar dacă au mai fost organizate în locații gen Bran, Făgăraș etc.
Trebuie să vă gândiți la colegii care vin din toată țara. Ce face un rulotist care vine din Timișoara în Bucovina??? Va petrece patru zile pe drum și se va lăsa din start păgubaș. La fel și pentru cei care locuiesc, să zicem, în Iași, dar merg la presupusa întâlnire organizată de clubul nostru la Satu Mare. Dacă nu îmi va conveni și nu mă va atrage locația aleasă de voi anul acesta, mă bate gândul „să fac un Maramureș”. Poate.
Așadar, aveți grijă cu alegerea locației anul acesta... sunt un pretențios.
@Ciprian Roșca, oricât aș ține eu la Bucovina mea frumoasă și sfântă, NU voi recomanda niciodată campingurile
Vuulplatatatas,
Cristal și celelalte enumerate de tine.
Ar trebui să te gândești că ai noștri colegi trebuie să ajungă acasă și cu ceva bani după întâlnirea noastră de Paște... Pentru a campa în aceste campinguri este necesar să accesăm fonduri europene ca să ne cazăm la ei câteva zile. Au niște prețuri, de îți vine să te lași cu totul și pentru totdeauna de rulotism!!! Sunt sigur că sunt mulți colegi care nu vor să arunce cu banii în câini... Și nu îmi plac deloc colegii care îmi spun „ am fost acolo..., foarte ieftin, am dat doar 90 de lei pe campare. Foarte ieftin”.
Dar mă lași, frate??? Campingurile enumerate, este foarte adevărat, sunt foarte frumoase, nimic de spus, dar... Eu am fost, le-am vizitat, văzut, am stat de vorbă cu proprietarii și cam atât. La fel de adevărat este, că erau pline. Dar nu cu turiști/ camperiști/ rulotiști români...
Erau străini: mai ales nemți; și prețurile erau și pentru ei cam mari... Am stat eu de vorbă cu ei și chiar ei mi s-au plâns! La ei, în anumite condiții și locații se stă mai ieftin...
Singura locație foarte bună din Bucovina este și va rămâne cea de la Ferma Turistică Solonețul Nou... Acolo este un - să-i zicem camping - cu tot ceea ce ne este necesar ( în afară de curent) și cu prețuri de bun simț!
Nu trebuiau stricate relațiile acolo! Eu când am ieșit la Cacica cu rulota, am fost câțiva ani la rând acolo și
l-am căutat pe domnul Petrică, proprietarul, am vorbit cu el, am încercat să restabilesc relațiile de bună prietenie. În final, mi-a spus că pot veni și campa la el. Atât am reușit să fac, nu știu cum ar reacționa dacă s-ar dori organizarea unei întâlniri mai mari acolo.
În concluzie, aștept să organizați această întâlnire de Paște într-o locație care să mă atragă.
Vă îmbrățîșăz pi tățî șî vă doresc o zî bunî!!!