Buna ziua. Noi mergem de sambata pana duminica cu rulota pe valea Dambovicioarei.
Intentionam sa vizitam si pestera Dambovicioara precum si cheile cu acelasi nume.
Inoptam la campingul Panorama (Rucar).
Tarife: 20 lei (adult), 10 lei (copil 4-10 ani) 20 lei (copil peste 10 ani).
Nu se percepe taxa pentru rulota sau masina.
Daca sunt persoane interesate, va asteptam cu drag.
Salut Vali , am fost in zona chiar regret ca n -am venit pana la voi ...
Abia cand am vazut Dusterul mi-am dat seama ca tu esti Vali ”de la Moara” ;) , mai era cineva Ciubotaru, dar acum am realizat ca am facut confuzie... noroc cu filmuletul ... chiar ma oftic ca nu am trecut pe la voi .
Crezi ca e greu de urcat la Panorama cu camperele 2-3 autorulote...? Am vauzt ieri intrarea ( panta )
aceea ....
Felicitari pt filmulet, nota 10 pt montaj si muzica , stabilitate tot !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salut, am fi recunoscatori daca ne-ai da mai multe detalii despre camping Panorama. Am trecut deseori pe langa el, dar nu l-am vizitat de aproape 10 ani. Campingul ofera o panorama extraordinara asupra vaii Dambovitei.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Salut Ciprian, si mie imi pare rau ca nu ne-am revăzut. Mai schimbam o vorba si mai planuiam vreo iesire viitoare.
Va multumesc tuturor pentru aprecieri.
Legat de Campingul Panorama:
- accesul se face pe o pantă de aproximativ 100 m lungime ce incepe de la drumul național și urcă pana in camping. Nu este abruptă și este placata cu dale de beton. Estimez ca se poate urca cu orice autovehicul chiar si fara 4x4.
- campingul este curat si amenajat cu zona de luat masa (bancute +masa) acoperită.
- campingul are grup sanitar curat
- proprietarul locuiește cu familia lui acolo în camping, în casă principala si mie mi-a lăsat impresia ca e un om de mare bun simt
- in camping sunt si trei rulote fixe ce se pot închiria cu 80-120 lei/ noapte, în funcție de numărul de paturi