Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna seara, vreau sa modific tipul de deschidere la "garajul" locul de bagaje de la camper si vreau sa vad daca cineva a mai facut asa ceva? sau ce imi puteti recomanda?
Momentan usa se deschide in sus iar incuietorile sunt montate in partile laterale jos. Pana acum se deschideau cu doua telescoape de impingere dar care s-au stricat. Deoarece nici nu gasesc telescoape de astea cate deschise au vreo 95 cm ma gandesc sa mut cele trei balamale din partea de sus in partea laterala spate si sa mut incuietoarea stanga jos in dreapta sus.Asa nu voi mai da cu capul in usa iar deschiderea catre in spate va fi ca un paravan facilitand accesul la ce e in "garaj".
Ce parere aveti? multumesc anticipat
Iosif, dacă renunți la modificarea ușii și dacă vrei să rămâi la varianta existentă, îți recomand un băiat de nota 10 care îți poate face rost de telescoape.
Eu am căutat telescoape din luna octombrie și nu m-a putut ajuta nimeni, în afară de acest băiat.