Buna ziua!
Am facut un experiment pe facebook acolo unde -n grupul CLUBRV Oficial sunt astazi 4500 de membri.
https://www.facebook.com/groups/clubrvoficial/
..mai exact un nr dublu fata de nr de membri de pe forum ..
Au reactionat doar 25% din acestia( putin peste 1000) , respectiv au comentat doar 12% din grup ...putin peste 500 ...
Acest experiment a durat 5 zile si in postare le-am cerut oamenilor sa reactioneze/ sa-mi arate ca au vazut-o .....prin ”like”/imi place sau sa comenteze daca doresc sa ne spuna ce RV au ...( vehicul recreational ) .
Astazi am facut primele numaratori dupa ce s-a depasit nr de 1000 de reactii ca sa pot sa face si procente mai usor. .. . pt ca as vrea sa fac si o statistica a marcilor....
Iata primele rezultate ...
Recinsamant GRUP CLUBRV OFICIAL FACEBOOK
• Reactii ”like” 1131 + comentari 554 grup 4500 membri.
•
• Total vehicule recreationale 372+ 20 foto nespecifiate ca si brand/marca
• x 1 autorulota tonaj mare ”USA ” Coachman
• Campere x 53
• Van x10 campervan= duba camper
• Cort RV x1 cort RV transformabil
• Tear drop ”incarcata”pe carlinga JEEP x1 ( detasabila )
• Rulote x 1 stationara mare
• Rulote /marci diverse x 307 +20 ( foto )
• Alte rulote fara marca ( doar foto ) postari x20
• 2 proprietari de campinguri au postat pt incurajare/salutari
Din primele estimari constat faptul ca numai 10% au camper/autorulota si vanuri 2 % care intra tot la autorulota din care jumatate sunt facute DIY ( in regie proprie ) ” DO IT YOURSELF” ... ma refer la vanuri / dube transformate ...
1-2% au alte vehicule diverse de la autospeciala de la salvare transformata ... pana la cort , carlinga , cabina si altele...
Mai mult de 80% sunt proprietari de rulote .
Voi publica si marcile care apar ( sunt mentionate ) de mai mult de 3 ori in aceste 500 de postari ca sa vedeti un tabel de BRANDURI/ producatori/ constructori de autorulote...
Fotografiile nu au fost luate in calcul la statisticile marcilor. . .BRANDURI pe car eurmeaza sa le fac .