VA ROG,ca fiecare membru al acestui forum care citeste aceasta postare,sa impartaseasca tuturor,locatiile mai deosebite pe care le-a vizitat si in care s-ar intoarce oricand cu drag.Pentru toti membrii forumului,ar fi o sursa de inspiratie in planificarea vacantelor.
Descrieti putin zona,obiectivul turistic etc,postati 2-3 fotografii,un reper,un link oficial sau un videoclip..
Puteti posta si locatii de care ati auzit de la prieteni,le-ati descoperit pe internet,pe alte forumuri si la care visati....sa le veti vizitati.
Ca sa sparg gheata am sa incep eu cu doua locatii vizitate si una la care visez sa o vizitez, pe care sper sa o bifez in vacanta de primavara a elevilor.
1.VILLA DEI CEDRI
Parco Termale del Garda- este situat chiar lângă Lacul Garda în localitatea Cola di Lazise,Italia.
În parcul de 13 hectare, printre arbori seculari, magnolii şi plante exotice, se află două lacuri de apă termală.
Parcul este deschis tot timpul anului,pana noaptea tarziu.
Apa termală izvorăşte din parc,de la 200 metri adâncime si are o temperatura de 34 grade.Exista cascade ,grote,jacuzzi și toate, seara sunt iluminate.
In parc exista un restaurant, dar se poate veni cu absolut orice pentru un picnic.Au mese,scaune,sezlonguri.
Sunt multe campinguri in apropiere.
Noi am fost vara si am stat pana noaptea tarziu.O locatie superba,ingrijita,racoroasa cu miros imbietor datorita cedrilor.
http://www.villadeicedri.it/en/lakes/