Și eu am primit cardul de membru FICC, revista și multe alte obiecte personalizate.
Sper să pot folosi la vară cardul, prin Europa. Sper, dar șansele par mici, pentru moment.
Voi vedea.
Doresc să le mulțumesc din suflet celor doi cu numele de Ciprian - dragii noștri colegi: Lupu și Roșca. Îmi cer scuze pentru că vă scriu atât de târziu. Revista, am primit-o când eram la ski, cu rulota, de Revelion, la Vatra Dornei. Mi-a adus-o Jeremy, direct la Dorna.
Am probleme cu calculatorul. Acum folosesc laptopul soției și văd că funcționează, pot posta fotografii pe forum. Lucrez foarte greu cu el, dar măcar funcționează.
Pe de o parte sunt foarte fericit de cele primite, pe de altă parte, sunt un pic „nemulțumit” de Ciprian Roșca pentru că mi-a dat un tricou foarte „greu” și „cu burtă”!!! Mare povară! Cu tricoul clubului nostru depășesc suta de kilograme la greutate.

Ce să fac?
Mi-ați făcut o bucurie imensă cu aceste obiecte personalizate Club RV.
Le voi folosi cu mare atenție, cu multă plăcere, cu multă dragoste; voi face cu onoare, mare și multă publicitate clubului nostru, gândindu-mă mereu la voi!
Cu respect,
Florin Smolnicki