BOICOT CAMPINGURILOR CARE PRACTICA PRETURI NESIMTITE

topicuri ce scot in evidenta deficentele majore ale unor unitati de campare
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: BOICOT CAMPINGURILOR CARE PRACTICA PRETURI NESIMTITE

Mesaj de Sandu Toma »

Va trebui ca fiecare membru care viziteaza un camping nou (sau cunoscut) sa posteze la viewforum.php?f=3 informatii si impresii din camping, insotite de poze :

-Adresa camping, telefon, e-mail, pagina web, coordonate GPS, persoane de contact
-Acces camping ( calitate drum, amplasare fata de sosea, panouri de avertizare, etc)
-Conditii de campare (loturi mari/mici, umbra, alei, iarba/pietris/pamant, grataragii, manelisti, liniste/zgomot ...)
-Utilitati(apa potabila, WC, dusuri, loc deversare WC,curent, iluminat exterior, foisoare, gratare, locuri de joaca, punct alimentar, semnal mobil si internet, WiFi,...etc)
-Preturi de campare/cazare detaliate
-Calitatea serviciilor personalului
-Fotografii cat mai multe si din cele mai diverse locuri din camping.
-Impresia generala cu parti pozitive si negative

In acest fel vom putea avea o BAZA DE DATE REALA cu informatii la prima mana !
Orice problema are o rezolvare practica
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Din pacate preturile sunt dictate de cerere si oferta, economie de piata.
Atata timp cat camping-ul este plin la orice tarif inseamna ca exista cerere mai mare decat oferta.
Altfel, te-ai duce la camping-ul vecin unde este mai ieftin si mai frumos sau mai putan urat decat era dincoace.
Chestia asta cu preturile nesimtite nu are si nu o sa aiba nici un rezultat, chiar cu greva foamei si taiatul venelor in strada :D Nesimtite dupa ce standard ??? Ar fi nesimtite daca intr-un loc, pentru aceleasi conditii ar fi de x ori mai mari decat dincolo. Mai mari dect in Germania, pai si paine, TV-urile, masinile, mancarea, hainele, curvele si tot ce vreti voi sunt mai scumpe la noi decat la ei (cu mici exceptii)
Pana cand nu vor fi o gramada de camping-uri din care sa poti alege dupa pret, dotari, distanta fata de paja, etc o sa-i doare-n basca pe proprietarii de camping de noi, cu asociatie sau fara si pana cad nu vor alerga dupa clienti ca au camping-ul 3/4 gol nu vor face nimic si sincer sa fiu nu vad de ce ar face.
Isi vand marfa (locurile) scumpe si proaste? si-o vad, de ce ar misca vre-un deget?
Singura imbunatatire care ne-ar ajuta ar fi sa fie obligati sa respecte conditiile conform clasificarii acorate.
Cine sa-i oblige?
Doamna Udrea cu autoritatea de control??? Ha, ha , ha, de trei ori ha.

Asa ca o paranteza:
Anul trecut am platit in Germania la castelul Neusweinstein in camping Bannwaldsee doar 64 euro/noapte, 2 adulti si 2 copii, masina, rulota, curent, apa.
Camping-ul era 99% plin (am asteptat la poarta ora 12 sa ne spuna daca s-a eliberat ceva si ne poate primi) si are doar vreo 700 de parcele din cate am inteles.
O fi mult, o fi putin???
Eu zic ca a meritat si de aceea nu m-am dus la alt camping de 2 ori mai ieftin.

Prost e ca la noi alegi intre tuse si junghi si mai dai si o caruta de bani ca s-o primesti.

Din experienta mea de 5 ani nu merita (financiar vorbind) sa ai rulota si sa te plimbi prin campingurile din Romania. Drumurile sunt de kko, "ceilalti participanti la trafic" iti rup dintii ca esti cu rulota iti faci varza masina si tot interiorul rulotei in 10.000 km garantat. In camping nu prea ai unde sa te duci iar off-camping mai greu din o mie de motive.
Iesi mai ieftin la hotel si fara atata stres, doar cu o planificare buna, din timp.
Fiind masochisti, o sa ne chinuim in continuare ani buni pana vom putea beneficia de niste conditii/pret OK.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Birloveanu Viorel
Membru asociat
6
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Noi 1966

Mesaj de Birloveanu Viorel »

Camping Donautal¸Ilbach / Winzer - http://www.camping-donautal.de/
eu cred ca asta este solutia,voiam sa iau la camping S pe un sezon,dar sincer din ce vad in Germania si Austria,trebuie sa fii nebun.
Merg la Tuzla in off camping vara si concediul de baza in Germania.
Trebuie sa primeasca si propietarii nostrii de camping ceea ce merita!
Scrie răspuns