Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu apa.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salutare
Salutare grup se pare ca sunt nou pe aici.am o rulota Compas și nu știu cum se încarcă buteliile de gaz vad ca e altfel
Trimis de pe al meu SM-J610FN folosind Tapatalk
Faci rost de adaptoare sau schimbi gaturile de la butelii, cu modele romanesti.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Salutare și ție. Cred ca o sa fie nevoie de mai multe detalii (sa nu te miri dacă vezi ca se inversează titlul asta lung cu conținutul: topicul se va numi "salutare"). De cele mai multe ori, butelia trebuie scoasa din rulota și se duce la încărcat - abia aici ar putea sa intervină nepotrivirea care te incurca pe tine. O varianta accesibila și acceptabila ar fi sa pui o butelie obișnuită, cu un ceas obișnuit (cel mai bun raport preț/calitate îl au ceasurile pe care le găsești în benzinăriile Petrom: 31 RON pt ceva de calitate) pe care o incarci cu GPL (ideal ar fi sa pui propan într-o butelie dedicata).
Salutare și ție. Cred ca o sa fie nevoie de mai multe detalii (sa nu te miri dacă vezi ca se inversează titlul asta lung cu conținutul: topicul se va numi "salutare"). De cele mai multe ori, butelia trebuie scoasa din rulota și se duce la încărcat - abia aici ar putea sa intervină nepotrivirea care te incurca pe tine. O varianta accesibila și acceptabila ar fi sa pui o butelie obișnuită, cu un ceas obișnuit (cel mai bun raport preț/calitate îl au ceasurile pe care le găsești în benzinăriile Petrom: 31 RON pt ceva de calitate) pe care o incarci cu GPL (ideal ar fi sa pui propan într-o butelie dedicata).
As dori sa stiu motivul pentru care este de preferat propanul
Draghiciu Dumitru
Constanta
dumitru.draghiciu@gmail.com
Mob: 0721930633
Kia Sorento 140 HP si rulota Efeilland 1999