Mai jos postez cateva foto din vizita de grup facuta sambata 30nov la Pastravaria Vama Buzaului unde se poate de altfel face si picnic sau se pate campa in incinta la acest ”camping” as zice modest ... Vama Buzaului ...
Spun modest pt ca nu prea e camping, insa peisajul e de vis , iar faptul ca poti pescui pastrav din bazine (2 lacuri ) e minunat .
Pastravul costa 27 ron /kg. il puteti pescui chiar dvs... NU aveti voie sa aruncati exemplare capturate inapoi in apa ... ( toti ce scoti din apa.... platesti ) ...cumperi .
Il cunosc personal pe primarul din Vama Buzaului pt ca anul trecut dl Terzea Nicolae ( manager complex ”La moara” ) l-a adus aici special ca sa ne cunoastem si sa-mi dea harta obectivelor turistice din zona...harta pe care au conceput-o impreuna cu cei de la Min Turismului .
Voi reposta si harta turistica a zonei.
Zona este in permanenta dezvoltare si ei doresc sa o dezvolte organizat NU HAOTIC... adica au un plan de urbanism pus la punct si de asemenea un plan de dezvoltare turistica , respectiv de incurajare a celor din HO RE CA ....
.... acesti oameni sunt deschisi inclusiv pt organizarea unui eveniment in zona Valea Zimbrilor sau in zona de agremnet picnic ”Cascada”... cu noi cu rulotistii ...
Ca observate, pescuitul pe raul Buzau este interzis pe acea zona, asa mi-au spus ...
Locurile se afla aici .... ( inclusiv Cascasa Urlatoarea ) pt care am sa postez maine detalii si respectiv fotografii .
https://www.google.com/maps/place/Casca ... 25.9843688
Concluzie... in Covasna, Harghita si Mures avem nenumarate comori nepuse inca in valoare, dar avem timpul in fata, entuziasmul ruotistului si poate vom ajuta si noi sa le scoatem in fata ochilor turistului sa
fie vazute , admirate... expuse.
Imi fac timp luni sa continui ...pana atunci va dorim weekend placut ! Irina & Ciprian Lupu