Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
In urma vanzarii rulotei si finalizarii conversiei campervanului, mi-au ramas diverse piese si accesorii. Nu vreau sa fac o afacere din vanzarea lor, asa ca preturile le consider rezonabile . se pot vinde si la pachet, sunt deschis oricaror discutii.
1. cadita dus autoportanta 80*80 cm, nefolosita, in folie - 125 ron
2.Cadita dus autoportanta 70/70 cm - 75 ron
3. Rezervor apa potabila 85 litri, cu golire, dimensiuni 255(290)*515*700 mm, plastic alimentar - 300 ron
4.Trapa mini Heki , 40*40 cm, aproape noua, cu plasa antiinsecte si folie antilumina 350 ron
5.Trapa mini Heki , 40*40 cm, aproape noua, cu plasa antiinsecte si folie antilumina , ( un mic defect de la transport, mascat de rama interioara) - 300 ron
6.Usa vizitare Thetford 3, noua, in cutie, 200 ron
7.Grila frigider, marca Dometic, inclusive inchiderea de iarna, noua in cutie- 180 ron
8.Baterie dus cu microcontact, noua, nefolosita - 175 ron
9.Baterie dus extractibila, noua, in cutie, pentru sistem de apa cu presostat, -300 ron.
10.Releu specializat incarcare a doua baterie de la alternator, nou, in cutie- 140 ron
11.Priza exterioara apa rece, cu intrerupator, noua in cutie - 75 ron
12.WC cu cap rotativ Thetford C- 200 S, nefolosit, panoul de comanda nou in cutie.Provine de la o rulota noua, proprietarul l-a scos ca sa monteze o toaleta eco cu rumegus, se pare ca este ultima moda in Germania. Este modelul fara rezervor propriu, functioneaza in instalatii cu pompa cu presostat. Pret 290 euro.
Buna ziua!
Nu are neparat legatura cu topicul, dar poate cineva sa-mi recomande produse si magazine cu echipamente de amenajat un camp de rulote (bransamente etc)?
Multumesc!
Pai grosul materialelor nu-s specifice rulotismului (magazine de materiale electrice si de materiale sanitare, de constructii etc) , cred ca 98% din materiale/cheltuiala sunt fara legatura cu RV.
(o sa ne ierte G Schuster ca-i poluam topicul, dar promit ca facem curat dupa ce se lamureste omul)
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111