Aici au facilitati cum ar fi curent 220v la locurile de parcare(campare ) si respectiv apa ( la intrare ) , dar n-ai unde sa golesti ”SEIFUL” de la rulota ...

Exista insa grupuri sanitare p cei ce doresc a merge la toaleta. Sunt moderne si curate .
Parcarea /camparea daca poate fi numita asa ....costa 50 ron .
Biletul la Mocanita pe Valea Vaserului costa 60 ron/pers si este bine sa-l cumperi cu o seara inainte pt a doua zi ... se poate lua si cu masa acolo sau nu .
Calatoria dureaza cca 5-6 h cu pauza acolo de aproape 2h.
La destinatie puteti manca si contra cost , daca n-ati luat cu meniu ...masa.
Este placut locul unde se ajunge...ma refer statia finala unde veti fi intampinati cu muzica maramureseana , traditii si respectiv dansuri , toate desfasurandu-se in mijlocul naturii...
Daca ajungeti in weekend , asteptati-va la aglomeratie mare ... logic... mai ales in plin sezon .
Noi am fost in iunie si era decent ...
Am stat aici 2 nopti.
Am vizitat si oraselul , am facut si ceva cumparaturi in zona ...
Pt. cei cu campere va anunt ca este f facil de abordat cu bicileta sau la pas... NU ESTE necesar autoturism neaparat ... sau taxi.
Mocanita este o adevarata experienta, e ceva inedit, iar dimineata asteptati-va sa va dea desteptarea aceste locomotive cu aburi / trenulete pe care eu personal le iubesc !
Am sa postez si o drezina pt cunoscatori ... piesa de muzeu pe Volga cred... modelul vechi ...
Observatie importanta ! ATENTIE LA COPII ! NU-i lasati nesupravegheati pt ca zona de parcare este langa liniile de tren ......... PE CARE CIRCULA .. aceste trenuri ....!!!!!!!!!!!!!!Cel putin 5-6 pe zi + alte locomotive care fac manevre de mutare vagoane .
La fel si daca aveti animale de companie ... va asumati aceleasi riscuri.
Am sa revin si cu video /link de youtube ... in afara de aceste fotografii, pt. ca fara vuietul mocanitei intre muntii din Valea Vaserului nu poti intelege cu adevarat ce e acolo ...