Camping Hacienda 2 MAI

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Camping Hacienda 2 MAI

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salutare la toata lumea ,vineri seara am venit de la mare , am stat la 2 Mai in camping Hacienda este un adevarat camping in bunul sens al cuvintului .
Sambata seara 27.06.2009 la ora 22.45 am cuplat rulota si am plecat la drum , pe la ora 03.15 am ajuns la Camping Hacienda in fata portii , am facut puitn de nani in rulota . La ora 10.00 cind am deschis ochi si bineinteles ne-am trezit si de caldura am intrat in curte cu rulota am montat tot ce trebuie si am bagat o bere rece ca doar am fost sofer nu :lol: . Am avut curent permanent fara restrictii , apa calda permanent ziua pe solar seara pe boiler .La iesirea din camping pe soseaua principala Constanta - Vama veche avem 3 magazine cu preturi acceptabile are de toate bautura mancare dulciuri pentru copii etc .
Preturile in camp sint destul de bune , pe mine ma costat 65 ron / zi rulota /curent / auto + 2 pers + copil de 3 ani (pentru copil nu a costat nimic) . Am facut o plimbare cu barca cu ATV cu Scuterul toate la dispozitie preturi vorbiti cu propietarul , aveti 300 m pana la plaja chiasr in fata la Gelu , plaja curata fara manelisti muzica Suv-uri pe plaja etc , apa curata ,3 ron bere la pahat Becks 4 ron purumbul 3.5 ron sucul etc toate la dispozitie .Cind am plecat campingul era plin 5 rulote + 25 corturi + o autorulota , daca doreste cineva sa plece la mare si vrea un camping bun si gazde omenoase recomand acest camping www.hacienda-camping.ro.
La sfirsitul luni august tot acolo ma duc dar de data asta doar o saptamana dupa care as vrea sa ma duc la un camping pe la munte , unde pot merge ??? Daca doriti mai multe detalii astept tel.0766625014

Toate cele bune ,
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
jacek
Membru forum
15

Re: Camping Hacienda 2 MAI

Mesaj de jacek »

Hallo Sorin.

Have you maybe some photos? :D

Nice place, Jacek.
Please write me in english, my romanian is from google translator.
Eu nu cunosc limba română, dar din ceea ce este Google Translator ...
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

Zile bune !
Te saluta surioara Caravelair Brasilia 365 cuplata cu Dacia bej ! :lol:
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16

Salut si toate cele bune , daca nu ma insel ne-am intalnit pe autostrada erai cu numar de DB parca , cand mai faci o iesire poate ne intalnim sa stam la o bere sa se cunoasca si casutele noastre :lol: .

Numai bine
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

Corect ! :lol:
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
tudor satnoianu
Membru forum
16
Oras: Braila
Data nasterii: 20 Mar 1972

Mesaj de tudor satnoianu »

Salut .Deranjez cu o întrebare...e umbră în camping?
LR FREELANDER+BMW X5+ABY AWARD MORNINGSTAR
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16

Salut , da este umbra in camping , aveti dimineata putin soare dar in rest este umbra si daca nu este faceti umbra cu o umbrela si o cutie de bere :P
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Readuc in atentie acest camping de unde suntem proaspat intorsi.

Plusuri - Liniste,umbra,lume buna,fara fite,fara masini si pitzipoance,fara manele.

Minusuri - in imediata vecinatate se construia o casuta de vacanta si fiind de lemn se bateau cuie de dimineata pana seara, dar proprietarul campingului ii atentiona la cererea noastra sa se opreasca atunci cand vroiam sa ne odihnim.
- fiind multi copaci ,manevrarea rulotei se face cu un oarecare disconfort ( ca e prea mult sa spun cu greutate!)

Toalete curate, dusuri cu apa calda ( incalizta si cu panouri solare dar si cu boiler),mese si scaune in dreptul spatiilor de campare.
Campingul pune la dispozitie si 20 de camere cu preturi cuprinse intre 70 si 130 Ron in functie de gradul de confort.
Preturi : 20 Ron rulota/15 Ron persoana ( copiii sub 6 ani au gratuitate, cei peste platesc 7 ron)/5 Ron curentul/5 Ron masina.( se poate negocia pt.perioada mai lunga - proprietarii sunt oameni cumsecade)

Accesul cu caini permis.
Tantari putini pt. ca proprietarul are grija sa stropeasca vegetatia periodic cu " otravuri".
E un camping pentru cei care cauta liniste,caci dupa ora 22 se mai auzeau doar greierii.

Distanta fata de mare...cam 3 minute de mers lejer.
Recomandam.
Fişiere ataşate
DSCF6817.JPG
DSCF6817.JPG (37.99 KiB) Vizualizat de 5748 ori
Irina, Mircea,piticii si Raya
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Campingul are bucatarie utilata dar gazda poate oferi si mancare gatita la cerere ( ciorbite,mamaliguta,peste...).
Pentru cei interesati este si internet.
Gasiti si loc de joaca pentru copii.

Daca imi mai aduc aminte de ceva revin.

Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie cu placere.
Irina, Mircea,piticii si Raya
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ultima postare aici este de acum 7 ani de la fam Strambeanu care din pacate nu prea mai activeaza pe forumul nostru .

Revin cu informatii si poze facute de Rusu Mihai saptamana trecuta ..... pe care le-a postat si pe CLUBRV oficial , grup facebook ...

LE-am copiat aici pt ca multi dintre dvs nu sunteti fani FACEBOOK .... sau nu utilizati asa ceva .

citez

”Final de sezon la Hacienda 2 (alaturat hotelului Perla) din 2 Mai Mangalia. Una dintre putinele locatii de pe litoralul nostru, unde mai merita campat. Pomi, umbra, curat, frumos si ingrijit cu gazde si preturi ok. Tarif de toamna 50 lei/echipaj, fara curent. 😉 Multiple posibilitati culinare la 300m in DN.”

foto + text FAM RUSU.
Fişiere ataşate
h9.jpg
h9.jpg (185.72 KiB) Vizualizat de 3223 ori
h10.jpg
h10.jpg (132.66 KiB) Vizualizat de 3223 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Mi-ai luat-o inainte, bine ai facut, la Hacienda 2 linga Hotel Perla, se poate campa civilizat. Bine ca ai postat Cipriane.
Despre camping S nu cred ca e cazul sa postez, ca este arhicunoscut si in plus in sezon e full si cu preturi pe masura.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

patronul campingului este tot Emil de la primul Hacienda ?
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Scrie răspuns