Salutare la toata lumea ,vineri seara am venit de la mare , am stat la 2 Mai in camping Hacienda este un adevarat camping in bunul sens al cuvintului .
Sambata seara 27.06.2009 la ora 22.45 am cuplat rulota si am plecat la drum , pe la ora 03.15 am ajuns la Camping Hacienda in fata portii , am facut puitn de nani in rulota . La ora 10.00 cind am deschis ochi si bineinteles ne-am trezit si de caldura am intrat in curte cu rulota am montat tot ce trebuie si am bagat o bere rece ca doar am fost sofer nu :lol: . Am avut curent permanent fara restrictii , apa calda permanent ziua pe solar seara pe boiler .La iesirea din camping pe soseaua principala Constanta - Vama veche avem 3 magazine cu preturi acceptabile are de toate bautura mancare dulciuri pentru copii etc .
Preturile in camp sint destul de bune , pe mine ma costat 65 ron / zi rulota /curent / auto + 2 pers + copil de 3 ani (pentru copil nu a costat nimic) . Am facut o plimbare cu barca cu ATV cu Scuterul toate la dispozitie preturi vorbiti cu propietarul , aveti 300 m pana la plaja chiasr in fata la Gelu , plaja curata fara manelisti muzica Suv-uri pe plaja etc , apa curata ,3 ron bere la pahat Becks 4 ron purumbul 3.5 ron sucul etc toate la dispozitie .Cind am plecat campingul era plin 5 rulote + 25 corturi + o autorulota , daca doreste cineva sa plece la mare si vrea un camping bun si gazde omenoase recomand acest camping
www.hacienda-camping.ro.
La sfirsitul luni august tot acolo ma duc dar de data asta doar o saptamana dupa care as vrea sa ma duc la un camping pe la munte , unde pot merge ??? Daca doriti mai multe detalii astept tel.0766625014
Toate cele bune ,