Anca Solunca scrie: ↑02 Feb 2020, 22:28
Este greu cu campervan-ul cand stai mai multe zile pe o locatie.
Pentru mai multe zile intr-un loc este ideala rulota.
Autorulota este potrivita pentru circuite, iar rulota pentru vacante stationare in doar cateva locatii/vacanta.
Eu in vacante am mers in circuite in care nu am stat mai mult de 2 zile intr-o locatie.
Cel mai mult intr-o locatie am stat in weekendurile prelungite din tara.
Anca Solunca scrie: ↑02 Feb 2020, 22:28... Campingurile sunt in general la periferia oraselor. Sunt distante de 5-6 km pana la anumite obiective si cateodata si pante mari... Sa strang toate lucrurile,sa le asez,sa blochez dulapurile...etc, ca sa ne deplasam cu autorulota nu-mi convine.
Parcarile sunt si ele foarte scumpe...
Eu am plecat cu campervanul din locatie si sa-mi iau doar un pachet de tigari. In 2-3 minute strang markiza, obiectele de care spuneti le las pe masa afara in grija sotiei, ma urc la volan si plec la tigari.
Evit din principiu campingurile. In 2016, intr-o vacanta de 45 zile am parcurs cca. 8.800 km, am trecut prin 11 tari si costurile aferente cazarii pe toata aceasta perioada au fost de... 50,4 euro.
Cel mai mult in toata aceasta perioada am platit intr-un camper-stop in apropiere de Mont Saint Michel, 15,50 euro/noapte.
Pentru depistarea locurilor de parcare free sau cu pret rezonabil folosesc aplicatiile Campercontact si Park4night.
Anca Solunca scrie: ↑02 Feb 2020, 22:28... Eu ma gandisem la biciclete electrice pentru vara aceasta,dar este mai comoda varianta dvs cu trotinetele...
Nu-i varianta mea, colegul Radu Pascu a venit cu microbul acum cativa ani. Eu doar am fost chinezul din Wuhan la vremea respectiva. Am luat microbul si-l dau acum mai departe prin intermediul acestui topic. :))
Daca veti merge pe varianta cu trotinetele electrice, va fi foarte important sa vedeti ce alegeti.
Oferta este foarte variata si nu de putine ori printre diversele modele ok apar si produse fake, clone mai ieftine si de o calitate indoielnica fata de produsul original.
Daca veti merge pe marca E-Twow (produs romanesc), pot sa va spun ca aceasta pana acum la mine a prezentat un singur defect:
- nu stie sa se strice ! :))
Va recomand acest model !