topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Stie cineva ceva despre acest camping?
Am inteles ca este direct pe malul marii in portiunea cu verdeata, deci lipit de plaja.
Conform discutiei cu D-ra Iuliana de la receptie (0724196505) tarifele pentru rulota si doua persoane ar fi in jur de 60-70ron, cu totate facilitatile campingului.
Aveti informatii despre locatie? Ati fost careva acolo?
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
am fost eu in iunie, din punctul meu de vedere a fost ok, vezi in postarile anterioare, sau daca vrei alte informatii suna-ma pe numarul din avatar.este unul si acelasi cu "camping 2 mai la gelu" , gelu fiind proprietarul afacerii respective. calin
Radu Pascu scrie:Stie cineva ceva despre acest camping?
...
Aveti informatii despre locatie? Ati fost careva acolo?
Am trecut eu acum o saptamana printr-o vizita scurta, voiam sa vad cum e camparea pe malul marii la 36 de grade, fara umbra!
Din "sursa sigura" pot sa-ti spun ca pretul se mai negociaza
Fişiere ataşate
camping cu plata!.JPG (97.47 KiB) Vizualizat de 4597 ori
Cu intarziere vreau sa multumesc celor ce au postat si au dat detalii despre aceasta locatie.
Din 25 august voi fi acolo pana pe 4 septembrie. Daca mai sunt amatori in aceasta perioada, sunt bucuros sa ne intalnim.
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Am ajuns ieri la locatia cu pricina si nu am stat decat 5min. Foarte aglomerat. Teoretic nu mai aveai unde sa parchezi o rulota, la mai putin de 1m distanta de urmatoarea. Dezordine in ocuparea locurilor (ca de altfel in aproape toate campingurile din Romania) teren ocupat abuziv cu tot felul de accesorii, plaja foarte aglomerata. Asa ca am plecat la campingul GPM din MAmaia unde am ocupat o locatie linga gard, lipita de plaja.
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Da langa gard. Si oricum am iesit cu masina fara probleme, caci rulota am miscat-o cu mooverul la locatie. Oricum am si troliu la ea daca este cazul, dar pana acum ...pe unde am fost, mooverul si-a scoz banii.
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Anul acesta am incercat Camping 2 mai.Motivele principale in alegerea campingului au fost acceptarea voucherelor de vacanță,apoi poziționarea lor pe plajă.Conditiile sunt decente.Acces la dușuri cu card pe care-l primesti la cazare.Rulota este poziționarea pe parcelă de către statul campingului cu un 4x4 pentru a nu ramane împotmolit în nisip.Contra sumei de 5 lei pe zi primești un raft de vitrină frigorifice,suficient pentru a tine băuturi și mâncare le rece,în fața de frigiderul din dotare. Toaleta,chiuvetă,dușuri curate.Cam vechi ale dar curate.Ai inclus in pret curent si apa,nu se cere extra pentru cortul rulotei.Exista loc pentru deversarea apelor uzate.Pretul in luna august 150 lei 3 adulti.Campingul destul de aglomerat dar cu toate acestea e liniște.Grătare se pot face doar la marginea campingului într-o zonă care nu afectează prea mult pe cei campati. Noapte există un paznic ce patrulează în zonă, dupa ora 23 liniște deplină, nu se acceptă boxe,muzica tare,etc.Noi ne‐am odihnit foarte bine și noaptea,peste zi e mai greu cu dormitul in rulota,un ventilator ajută mult.