Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
UN lucru f bun pe care l-a facut baiatul ”angajat” de Ciprian Rosca ...ce lucreaza la aranjarea forumului este ca acum puteti pune cu copy paste direct link de youtube ( filmulete ) in forum in postarile dvs.
Din punctul meu de vedere este un lucru f bun , pt ca oamenii in proprtie de 90% nu stiu sa scrie coduri de phbb...imi aduc aminte ca pe mine m-a invatat acest lucru sa-l fac acum 8 ani Irimescu unul din cei care erau atunci in CD ... lcuru pt care demulte ori ar fi trebuit sa-i multumesc.
Acum e simplu / copy / paste si se vede filmuletul direct in fereastra la noi in forum .
Multumim !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Pentru simpla mentionare celui pe care vreti sa-l citati se introduce @ si prima litera a numelui si alaturat a sa va apara un tabel din care se selecteaza persoana mentionata.