topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna dimineata !
Cred ca in prima adresa prezentata mai sus, este vorba de Camping Zodiac si tarifele practicate acolo si nu de Camping Zodiac Est- Elodie, despre care se face referire in titlu.
Am ajuns la aceasta concluzie din doua motive, pe harta bifa este pe Camping Zodiac simplu si nu Elodie care apare alaturat, iar eu am vorbit telefonic samptamana trecuta la Elodie si au precizat alte preturi.
Am fost si noi zilele acestea acolo si sunt 2 campinguri: unul Elodie si unul Zodiac si sunt vecine.
Filmuletul de prezentare este din campoing Elodie iar linkul este de la camping Zodiac. Fac aceasta precizare pentru ca diferenta dintre cele 2 este una de la cer la pamant. Campingul Elodie este un parc mare, dar totul este vechi cu soareci si pasari moarte prin camping, lume putina, conditii de max 2 stele. Campingul Zodiac este un camping ACSI cu gazon, cu piscina cu super conditii.
Din cate am inteles cele 2 campinguri s-au separat din aceeasi "institutie" - probabil de aici confuzia cu "elodie zodiac", dar Elodie a cam ramas pe loc iar Zodiac este un camping modern.
dupa 19 aug o sa scada tariful de pers la 20 ron ...
Astazi am vorbit cu dl Olteanu si mi-a confirmat ca au imbunatatit si grupul sanitar nr 2 care nu era deschis de 1 mai si nu sunt nici soareci si nici pasari moarte in zona ... :)
Oricum nu se ridica la nivelul vecinului Zodiac cu piscina asta e adevarat ....
... e diferenta mare ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Campigul s-a vandut si mai nou se numeste EXLIXIR...mai exact s-a schimbat chiriasul ...
Tarifele sunt pe la 80 ron echipaj .
Camerele sunt de la 200 ron in aceasta perioada / aug.
Voi avea o discutie cu noul proprietar ( chirias ) pt o eventuala colaborare sau intalnire mare in 2020.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Astazi ne-am intors de la acest camping, in care am stat 11 nopti. Tarif, la data sosirii noastre, 21.07.2019 : 25 lei/pers., 20 lei/camper, 5lei/curent. Pentru ca am stat 11 nopti, discount 10%. Sunt proprietari noi care au facut ceva investitii: apa calda nu se mai face cu motorina, ci cu centrala pe gaze. Au fost schimbate wc-urile turcesti, dusurile, s-a schimbat faianta la lavoarele pentru vesela. Am discutat cu proprietarii care s-au aratat deschisi la o colaborare cu Clubrv, le-am spus de intalnirea de acum doi ani de 1 Mai aici si le-am sugerat sa studieze forumul nostru si pagina Asociatiei. Nu prea auzisera de Asociatia noastra, nici nu stiau prea multe despre acest gen de turism. Le-am spus de noua conducere a Asociatiei si le-am promis ca cineva din CD va lua legatura cu d-lor pentru o colaborare si , poate, o intalnire de 1Mai2020. Oamenii sunt bine intentionati, au pus hartie la wc-uri, sapun lichid, dar , in acelasi timp dezamagiti, ca deja disparuse un recipient cu sapun...