Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu gaz (GPL).
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pare logic....deci e ceva gen "robinet de siguranta"....
Dar cum fac sa alimentez cu gpl?
Ar trebui ca amandoua sa fie deschise....
Sensul lor inchis/deschis respecta regula de la buteliile de aragaz?
Prius 2
Suzuki Grand Vitara automata 2006
Rulota Beyerland 1995
Raul Radulescu 0745678887
Sunt robineti de ,,service" .Actioneazi asupra lor doar in momentul in care este necesara o interventie in instalatie.Alimentarea s-e face sigur prin alta parte .Urmareste tevile si vei gasi si gura de alimentare (foarte bine mascata ).
Stiu unde este gura de alimentare...e pusa bine, in compartimentul unde era initial butelia de gaz.
Acum am alta problema....nu pot sa alimentez cu gpl...adica gpl nu intra in butelii.
Si ma gandesc ca trebuie ca acei robineti sa fie deschisi ...toti 4 sau doar 1 pe fiecare butelie...
Trebuie sa nimeresc combinatia corecta de robineti ca sa pot alimenta.
Si nu am avut timp sa stau in statia gpl si sa umblu pe sub masina, incercand diferite combinatii.
Si nu sunt la camper decat in weekend, cand se aglomereaza mai multe chestii...
Dar weekendul asta care vine imi propun sa rezolv problema asta...
Ma bag sub rulota cu un spray wd40 si o carpa, lustruiesc un robinet, vad daca are inscriptii pe el, daca are vreun semn de sens, sau +/- ...
O sa-i dau eu de cap.
Totusi speram ca nu e o chestie asa rara, si ca cineva stie exact care e treaba cu ei si cum sa-i deschid/inchid ptr. alimentare si ptr. deplasare.
Prius 2
Suzuki Grand Vitara automata 2006
Rulota Beyerland 1995
Raul Radulescu 0745678887