Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
O inimă buna a încetat să mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemarginită durere şi un gol imens, Sincere condoleante !
A fost si este, colegul nostru,Silviu Sanda ,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Fişiere ataşate
IMG-20190720-WA0022.jpg (49.74 KiB) Vizualizat de 2429 ori
@Petre Scolareanu daca se anunta aici unde si cand va fi înmormântarea frumos ar fi din partea noastră sa i fim in final alaturi cu prezența si o coroană... stiu ca tu si Bucataru @Nastase Cristi i ati fost cam cei mai apropiați ... in ultima perioada... poate anunti aici...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Am fost marcat de insistenta lui, cu precadere, de a merge, cand era posibil, numai in Vama. Tin minte, de un revelion, eram plecat la o intalnire organizata, iar el a mers in Vama sa simta pulsul, briza marii si sa faca poze. Ne-am intalnit o singura data, la o intalnire organizata de Vatamaniuc, la o bere. I-am urmarit intotdeauna postarile din Vama veche. Merita, din acest motiv, sa marcam locul lui preferat din Vama
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
" Petre Scolareanu în ClubRV oficial
17 ore ·
Cine dorește să își ia ramas bun de la prietenul nostru Silviu Sanda va fi depus la capela bisericii Ciolpea, din strada Ilioara nr 15, incepand de maine 22.07.2019 orele 14,00.
Inhumarea va avea loc marti, 23.07.2019 in jurul orelor 13,00 la cimitirul Sfantul Vintila Voievod din Popesti Leordeni. "
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com