Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Poți sta în parcarea de lângă stația de plecare a autobuzelor spre Eagle s Nest sau poți merge în camping (se merge înainte, la sensul giratoriu se ia ieșirea 3, se ridică o pantă și după 1 km apare indicatorul de camping -camparea destul de acceptabilă - 25 euro). Încercați să faceți această vizită într-o zi însorită ca să puteți vedea de sus toată regiunea. Dacă este înnourat, plafonul norilor care coboară nu vor permite să admirați întrega panoramă a zonei. Nu mai țin minte cum se numește campingul dar sigur îl vei găsi.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Popa Violeta scrie: ↑11 Iun 2019, 09:14
Poți sta în parcarea de lângă stația de plecare a autobuzelor spre Eagle s Nest sau poți merge în camping (se merge înainte, la sensul giratoriu se ia ieșirea 3, se ridică o pantă și după 1 km apare indicatorul de camping -camparea destul de acceptabilă - 25 euro). Încercați să faceți această vizită într-o zi însorită ca să puteți vedea de sus toată regiunea. Dacă este înnourat, plafonul norilor care coboară nu vor permite să admirați întrega panoramă a zonei. Nu mai țin minte cum se numește campingul dar sigur îl vei găsi.
Cu stimă,
Violeta Popa
Multumesc frumos, doamna Popa! De campat voi campa intr-un camping pe malul lacului Wolfgangsee... De aici voi pleca spre obiectivele turistice din zona: Eagle Nest, Hallstatt, Salzburg
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Pe malul lacului Wolfgangsee, recomand cu caldura Seecamping-Wolfgangblick.
Sa nu uiti de Schafbergbahn Spitze, mocanita din aceasta zona.
La vreo 80-90 km de zona lacului Wolfgangsee, merita facut un drum la Liechtensteinklamm. Noi nu am reusit sa parcurgem acestei chei, erau inchise in urma unor ploi torentiale.
Aurelian Zarnescu scrie: ↑28 Iun 2019, 10:34
Pe malul lacului Wolfgangsee, recomand cu caldura Seecamping-Wolfgangblick.
Sa nu uiti de Schafbergbahn Spitze, mocanita din aceasta zona.
La vreo 80-90 km de zona lacului Wolfgangsee, merita facut un drum la Liechtensteinklamm. Noi nu am reusit sa parcurgem acestei chei, erau inchise in urma unor ploi torentiale.
Am facut deja rezervare la Birkenstrand... Mocanita este pe lista, in schimb cheile Liechtensteinklamm cred ca le vom vizita cu alta ocazie, suntem inca pitici :)
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289