Asigurare CASCO pt camper sau ASISTENȚĂ RUTIERA

Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Asigurare CASCO pt camper sau pt pasageri

Mesaj de Lupu Ciprian »

Aici este o problema de detaliat / discutat si de negociat , respectiv de trecut in contract.

Acesta este si motivul pt care si dl director de la A.C.R. vrea sa mergem la el ca sa ne faca un produs personalizat pt. rulote + auto , respectiv autorulote 7m cu h3,2m... mai ales ca deja exista o adevarata flota pe piata din Ro la aceasta h .

Tot dansul mi-a spus ca la fata locului cam toate la interventiile facute au real peste 3.5T situatie care devine dificila ... la campere de 4 tone...

Ce stiu sigur e ca daca ai probleme cu masina , te ajuta cu masina si rulota ramane pe loc urmand sa te descurci sa ti-o iei de acolo , ei nu ti-o transporta insa se poate rezolva contra cost , cum se rezolva si altele apeland la ei sau la alt serviciu de acest gen .
IN astfel de recuperari daca nu te pot ajuta rapid atat A.D.A.C. ul cat si alte firme de gen iti ofera la schimb masia inchiriata cu contract (insa semnat de tine si garantie300-500eur de lasat de la tine) .... ei platind doar 2-3 zile de chirie... max. apoi se repara in service sau daca nu vrei sa o repari ti -o repatriaza pe banii tai . Practic esti obligat sa o repari intr -un service.. oricum ti se ofera acces la baza de date FIA ( Fed INternationala Auto) nu trebuie neaparat intr-un anume service ai variante inclusiv de parcare .

Daca e dauna totala sau ceva grav ca si accident ti-o repatriaza in limita a X km depinde ce fel de contract ai, trebuie vazuta oferta exista card economic, premium s.a.m.d.

Exemplu de card premium ieftin doar pt vacanta valabil doar pt. turisme 15 zile !

https://www.9695.ro/card_premium.php

Cei de la A24 nu accepta campere de 3.2m

https://www.a24assistance.ro/despre-noi/

REVIN CU DETALII , SUNT CU EI PERMANENT IN CONTACT pt. ca -mi tot cer dimensiuni din cartea de identitate le dau si de rulote si de autorulote....
Fiecare din aceste societati comerciale de asistenta rutiera si respectiv recuperare practica o politica diferita na fata de cealalta ...

Unii vin inclusiv sa-ti faca pana la camper ca sa nu te murdaresti ( sau poate nu te pricepi sa schimbi roata ) si asta in max 30 min .... cu solicitari nelimitate intr-un an .... chiar si daca ti s-a blocat usa sau ai ramas fara motorina ... ori alte diverse cazuri mai mult sau mai putin grave .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Marius Dulcu
Membru asociat
7
Oras: Timisoara
Data nasterii: 05 Mar 1982

Re: Asigurare CASCO pt camper sau pt pasageri

Mesaj de Marius Dulcu »

Foarte utile informatiile astea!!! Eu chiar am avut o pana nasoala de Pasti in Grecia si m-am chinuit 2 zile sa gasesc varianta de reparatie.

Care credeti ca este cea mai buna varianta si pentru international? ADAC-ul?

Am incercat sa imi fac card la ADAC, dar nu au decat varianta de debitare directa din cont german (cel putin asa se vede de pe site). Aveti cumva link spre alta varianta?
Fendt Saphir 495
cornelsavu
Membru asociat
12
Data nasterii: 09 Apr 1978

Mesaj de cornelsavu »

Eu am trecut cont din Romania plus Swift, sa vedem daca accepta.
Carado A464
0723830014
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Am fost la ACR si am discutat cu d-l director Alin DURCU problema afiliarii asociatiei noastre la acest club auto.
Este o optiune favorabila pentru membrii ACR cu echipamente de până in max. 3,5 t. La aceste dimensiuni se poate asigura, in tara, servicii de tractare si depanare.
Urmeaza sa avem o noua intrevedere dupa finalizarea alegerii conducerii asociatiei noastre, pentru a stabili concret detaliile unei colaborari viitoare.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Cristinel Acatrinei
Membru CD
17

Mesaj de Cristinel Acatrinei »

Bună seara, a mai încercat cineva asigurarea ADAC ? Recent?

Trimis de pe al meu DRA-L21 folosind Tapatalk

Cristi si Rodica
BMW X3 + Rimor Sailer 670
0745260105,c_acatrinei@yahoo.com
Marius Dulcu
Membru asociat
7

Mesaj de Marius Dulcu »

Buna seara!

Am incercat eu la ADAC. Mi-au trimis e-mail prin care mi-au comunicat ca nu se poate, pentru ca nu sunt cetatean german.

Zilele acestea am incercat la A24, insa citind conditiile am observat ca se accepta autovehicule cu lungima pana in 7 m, si inaltimea pana in 2,4 m. Mai greu pentru autorulote. Voi suna maine sa vad ce variante sunt pentru autorulote.
Fendt Saphir 495
cornelsavu
Membru asociat
12
Data nasterii: 09 Apr 1978

Mesaj de cornelsavu »

Si eu am primit acelasi raspuns, nu fac decat pentru cetatenii germani. Ciprian, tu cum ai reusit sa iti faci?
Carado A464
0723830014
Florin Serban
Membru forum
7
Oras: Sincraiu de Mures
Data nasterii: 18 Apr 1976

Mesaj de Florin Serban »

Eu am facut Casco la Allianz Tiriac, impreuna cu RCA, in aceasta asigurare am si asistenta rutiera, cost total 4000 lei pe an.
Marius Dulcu
Membru asociat
7

Mesaj de Marius Dulcu »

Salut!
Si eu am asigurarile la Allianz. Insa asistenta rutiera de la Allianz nu este acelasi lucru cu cele dedicate. Verificati termenii si conditiile.
Cea de la Allianz este subtirica.
Fendt Saphir 495
Cristinel Acatrinei
Membru CD
17

Mesaj de Cristinel Acatrinei »

Cei de la,, 9695,, nu fac pentru autorulota.

Trimis de pe al meu DRA-L21 folosind Tapatalk

Cristi si Rodica
BMW X3 + Rimor Sailer 670
0745260105,c_acatrinei@yahoo.com
Marius Dulcu
Membru asociat
7

Mesaj de Marius Dulcu »

Da, exact. Tocmai ce am discutat si eu.

Cam complicat ...
Fendt Saphir 495
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Referitor la AUTOMOBIL CLUBUL ROMAN.
Pana la aceasta h directorul de la Bucuresti inca nu mi-a dat un produs/oferta clara pt autorulote dedicat desi pt o flota de la Cluj au facut un contract de acest gen de asistenta permanenta pt EUROPA .

Ma voi adresa catre A.D.A.C . GErmania , doar ca e mai greu cu buletin /CI de Ro...
Doream sa devenim partener ACR , insa daca nu voi avea vesti am sa renunt .

Este f imp. acest serviciu ...un exemplu clar , trist este chiar recent ... colegul nostru Ghe Papuc din Ploiesti a ramas in Grecia cu ambreiajul defect ... a platit platforma , apoi schimbare de ambreiaj acolo , cert este ca nu a beneficiat de asistenta si s-a descurcat pe ”barba lui” cheltuind cateva sute de eur separat de reparatie... pt a transporta camperul de7m cu h 3m pana la un service...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns