Aici este o problema de detaliat / discutat si de negociat , respectiv de trecut in contract.
Acesta este si motivul pt care si dl director de la A.C.R. vrea sa mergem la el ca sa ne faca un produs personalizat pt. rulote + auto , respectiv autorulote 7m cu h3,2m... mai ales ca deja exista o adevarata flota pe piata din Ro la aceasta h .
Tot dansul mi-a spus ca la fata locului cam toate la interventiile facute au real peste 3.5T situatie care devine dificila ... la campere de 4 tone...
Ce stiu sigur e ca daca ai probleme cu masina , te ajuta cu masina si rulota ramane pe loc urmand sa te descurci sa ti-o iei de acolo , ei nu ti-o transporta insa se poate rezolva contra cost , cum se rezolva si altele apeland la ei sau la alt serviciu de acest gen .
IN astfel de recuperari daca nu te pot ajuta rapid atat A.D.A.C. ul cat si alte firme de gen iti ofera la schimb masia inchiriata cu contract (insa semnat de tine si garantie300-500eur de lasat de la tine) .... ei platind doar 2-3 zile de chirie... max. apoi se repara in service sau daca nu vrei sa o repari ti -o repatriaza pe banii tai . Practic esti obligat sa o repari intr -un service.. oricum ti se ofera acces la baza de date FIA ( Fed INternationala Auto) nu trebuie neaparat intr-un anume service ai variante inclusiv de parcare .
Daca e dauna totala sau ceva grav ca si accident ti-o repatriaza in limita a X km depinde ce fel de contract ai, trebuie vazuta oferta exista card economic, premium s.a.m.d.
Exemplu de card premium ieftin doar pt vacanta valabil doar pt. turisme 15 zile !
https://www.9695.ro/card_premium.php
Cei de la A24 nu accepta campere de 3.2m
https://www.a24assistance.ro/despre-noi/
REVIN CU DETALII , SUNT CU EI PERMANENT IN CONTACT pt. ca -mi tot cer dimensiuni din cartea de identitate le dau si de rulote si de autorulote....
Fiecare din aceste societati comerciale de asistenta rutiera si respectiv recuperare practica o politica diferita na fata de cealalta ...
Unii vin inclusiv sa-ti faca pana la camper ca sa nu te murdaresti ( sau poate nu te pricepi sa schimbi roata ) si asta in max 30 min .... cu solicitari nelimitate intr-un an .... chiar si daca ti s-a blocat usa sau ai ramas fara motorina ... ori alte diverse cazuri mai mult sau mai putin grave .