Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Duminica dupa amiaza am facut o vizita la Camping Cheile Rasnoavei impreuna cu cei doi noi colegi din CD , mai exact URSU DORU din Rasnov/BV si respectiv Dorel Ditoiu (IF ) .
DORU URSU ,colegul nostru avand o proprietate in zona se cunoaste cu managerul de acolo , respetciv dl. IULIUS, motiv pt care am considerat impreuna ca ar fi oportun sa incercam sa discutam din timp posibilitatea de a se oraniza aici ” 1 dec ” , sau alt eveniment cu masa festiva , locatia avand si pensiune cu restaurant .
Cei de la Cheile Rasnovaei au transmis ca ar dori sa ne cunoastem ....mai exact faptul ca ar vrea sa stea de vorba cu cineva din partea ASOCIATIEI CLUBRV ROMANIA ... motiv pt care am trecut sa conversam putin , sa le las harta si de asemenea Revista CLUBRV Rulotisti din Romania pe care o relansam ... in curand.
Am sa revin cu detalii ...
Fişiere ataşate
20190616_164501.jpg (1.05 MiB) Vizualizat de 2775 ori
20190616_165621.jpg (789 KiB) Vizualizat de 2775 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Acum un an, patroana (sau soția patronului) nici nu a vrut să audă de ClubRV. Spunea că a mai fost cineva de la ClubRv la ei și a încercat să impună tarife preferențiale și reduceri pentru evenimente, într-un mod care nu a fost tocmai elegant. Cel puțin așa s-a exprimat.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Drumul din DN pana acolo este unul pietruit . Se merge dar cu denivelari... sunt cca 600m.
Mai sus in Cheile Rasnoavei sunt foisoare si posibilitati de campare legale off camping... cu colectare de gunoi si respectiv toalete eco. insa pozitia de intrare si iesire pt rulote acolo este o adevarata aventura....
Am auzit si eu ca cineva a fost acolo si nu a avut mandat din partea mea sau a altuia sa discute sau sa negocieze in numele nostru ...
Din CD nu afost nimeni sigur 100% niciodata. ...
Am discutat si cu doamna si a fost draguta ( sotia ) d-lui IULIUS... care de altfel m-a si intampinat .
Am auzit ca au mai fost rulotisti si au mai intrebat despre posibilitatea de a colabora ...
Sincer sa va spun , dansii de la camping nu au fost f incantati de data 1 dec....
Este un moment la care dansii vor sa aiba deja inchis si pleaca prin Europa . ..
Daca se iau camere si se face masa de asemenea este prezenta in camping mare cred ca o sa fie incantati ...
La acest moment mi-au explicat/ povestit despre faptul ca au un deficit de personal care le cam impiedica desfasurarea activitatii in conditii bune ...
Mi-au prezentat si lacul / heesteul din spate ...
Au fost destul de draguri/ primitori ...
Este scump pt ca ofera altceva ..e un camping de calitate ... ca si Bran Vampire sa spunem ....
Stiti toti faptul ca eu NU sunt adeptul locatiilor scumpe , insa avem si colegi care ar putea merge acolo .... cu sau fara noi .
Chiar daca arata bine in poze avem amintiri neplacute din acest ^camping^ unde jumatate este plin cu rulote stationare iar pretul pentru cei care vor sa stea este altul decat pentru cei campati tot timpul anului. Cred ca cei ce vin la 1 dec majoritatea vor la camera, nu ca nu ar fi rulotisti, ci doar pentru a socializa... Exista si riscul ca vremea sa fie nefavorabila in perioada respectiva, timp este destul pentru o locatie noua, asa cum vor majoritatea, presupun... Asta este strict parerea mea. La cativa km este un camping ^real^, dar nu stiu daca este deschis in acea perioada. Link https://www.eurocampings.co.uk/romania/ ... ei-121900/
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com