ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
lpeti scrie:capacitatea cilindrica este tot acelasi,dar motorul nu.poate ca pe din afara arata la fel,dar calitatea materialului difera.se vede si la pret
@parpaneata
"Remaparile se fac de cei pregatiti si se fac cu softuri originale!!! Sunt enorm de multi aceia care fac remapari dar foarte putini care folosesc softuri originale. Fiecare masina are softul ei,deci ptr fiecare masina trebuie facut un soft separat! Punct! "
Si mie ca si tie remaparea mi-a facut-o Doc, sau Alex Stancu(sâc ca stiu cine ti-a facut-o :D :D )
Nu am spus ca nu mergea mai bine, tragea mai bine, urca mai repede in ture, am mers vreo 15000Km cu cip-ul si singura nemultumire a fost FAP-ul, filtrul cu probleme la Peugeot si fara cip. Preferam comportamentul masinii cu cip dar au fost probleme asa ca am renuntat, oricum si 136 CP sunt suficienti sa nu ma fac de ras.
Ca dovada uite un consum cu cip de la Azuga la Bucuresti, mare parte din drum la vale dar daca te gandesti ca masina are peste 1500Kg goala este ceva.
Fişiere ataşate
ex2.jpg (20.07 KiB) Vizualizat de 1826 ori
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
@terrano,am uitat sa te intreb. Cat noi am fost ba la Rasnov,ba la Mustang...la Campulung a fost ceva off-road! Am vazut parcate cateva "atelaje" si cateva pe roti prin tot orasul!!! Erau pline de namol proaspat....deci?
Daca te dai numai pentru relaxare prin drumuri forestiere nu si in concursuri poate sa fie cu costuri acceptabile, dar daca mergi in concurs acolo devine sufocant din punct de vedere al cheltuielilor.Nu exista concurs dupa care nu trebuie mesterit ceva la masina, nemai luand in considerare costurile pana ce iti faci o masina de concurs. Dar e frumos...:)
Bine ca mai am un hobby cu RV-ul asa mai uit ca mi-ar trebui troliu, scripeti, ocheti, sufe, statii radio, gume, jenti, inaltare sasiu, scuturi, snorkel, etc. si....alta masina:)