Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Total mesaje 81601 • Total subiecte 5197 • Total membri 3116
Asa apare, dupa 15 ani de activitate neintrerupata, anuntul afisat de forum, azi 10.06.2019.
Au trecut acesti ani, cu bune si mai putin bune in viata noastra, a celor care prin intemediul forumului ne-am cunoscut, ne-am imprietenit sau ulterior chiar ne-am despartit.
Pe 10 Iun 2004 03:47 pm, subsemnatul a deschis acest site www. clubrv.ro, cu forumul atasat, sustinut de CONNEX pe abonamentul telefonic personal, dorind ca si in Romania sa avem posibilitatea discutiilor pe teme RV.
Ulterior, in Decembrie 2006 s-a hotarat infiintarea in jurul acestui forum a Asociatiei CLUBRV-RO, care a preluat si sustinerea acestuia.
Prin bunavointa colegului Marian Serban si fiului acestuia Stefan, forumul este azi gazduit si administrat gratuit .
Doar taxa catre ROTILD pentru domeniul clubrv.ro este sustinuta de asociatie.
Acestea sunt detaliile tehnice privind functionarea forumului.
Dar cele care ne intereseaza sunt mesajele postate de utilizatori.
Sunt prezentate impresii din calatorii, mesaje tehnice, de cazare, de itinerarii, etc.
Sunt pe forum sectiuni care-i privesc doar pe membrii asociati. Viata organizatorica a asociatiei se desfasoara in totalitate pe forum.
In ce ma priveste, zilnic deschid acest forum pentru a afla noutati in domeniu si nu numai.
Pentru ca sunt atat de legat de acest mijloc de comunicare mi-am permis sa scriu azi aceste cuvinte si sa urez LA MULTI ANI! la 15 ani de existenta a forumului iar tuturor utilizatorilor ,multa sanatate si placere de a scrie in paginile lui.
Cu respect,
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Respect celor care fac posibilă aceesarea acestui forum! Sănătate și numai bine tuturor! La mulți ani !!!
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Felicitari pentru lansare si pentru intretinerea forumului in toti acesti ani!
Acesta este un mare noroc pentru toti cei care acceseaza materiale serioase in zona online!
Sa fiti sanatosi si sa-l tineti cum se poate mai bine pentru toata lumea!
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Îmi place acest forum.
Am cunoscut, mulțumită acestui forum, oameni minunați, extraordinari! Am citit și am învățat de la voi o mulțime de lucruri legate de rulotă, rulotism, turism cu rulota, chestiuni tehnice și altele.
Îmi pare tare rău că microbul rulotismului nu "m-a afectat" cu și mai mulți ani în urmă. :)
Este minunat să fii și să rămâi rulotist!
Felicitări celor care au creat și mențin acest forum!
Gânduri bune, tuturor!
Nu stați acasă, ieșiți cât mai des și cât mai departe cu rulotele, camperele! Bucurați-vă, avem o țară minunată!
Am administrat personal in ultimii 4 ani acest forum ca si continut ... am fost ajutat si de Rosca Ciprian .
Cei ce l-au creat merita tot respectul nostru si multumiri , fara acestia poate nu ne-am fi cunoscut!
Cum a scris Vali Busca aici am citit despre excursii prin Europa si Romania prin amabilitatea colegilor ....
Pe viitor voi propune sa gasim o firma de mentenanta care sa ne ajute sa scapam de erorile de baza de date .... confuziile de logare pe care din pacate le avem .... probleme de soft si server... baza de date MYSQL.... care trebuiesc remediate de cineva care este de specialitate .
MI -AM CORECTAT GRESELILE.
L E .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com