Loc parcare autorulota 5.2m

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
StefanDan
Membru forum
6
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Apr 1972

Loc parcare autorulota 5.2m

Mesaj de StefanDan »

Ziua buna oameni buni.
Ca proaspat (2-3 luni) proprietar de autorulota, dupa euforia achizitiei, m-am lovit de chestiile uzuale...una dintre ele este unde parchez "masinuta".
Am dat un search cu "parcare autorulota" dar singurele rezultate au fost topicuri cu parcari ale membrilor prin diferite excursii , asa ca vin cu intrebare directa.
Are cineva vreo info legata de parcare pe termen lung in zona Bucuresti? Pe primul plan ar fi parcare acoperita , dar la nevoie este buna si descoperita.
Am auzit zvon ca ar fi locuri la motorhome, sunat de 2-3 ori, nu sunt locuri, sa revin, poate se vinde din rulotele second hand si se elibereaza vreun loc.
Deci in concluzie, unde imi parchez autorulota?

p.s.
Din diferite motive nu as parca-o in "fata blocului"
cristian lazar
Membru asociat
8
Oras: Glina, Ilfov
Data nasterii: 21 Mar 1974

Re: Loc parcare autorulota 5.2m

Mesaj de cristian lazar »

Salut in legatura cu locu de parcare pot sa va ajut pina gasiti loc de parcare acoperit in curte Com GLINA DETALI LA NR 0722 800 854.
MarianSorop
Membru forum
6
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 10 Ian 1979

Re: Loc parcare autorulota 5.2m

Mesaj de MarianSorop »

StefanDan scrie:Ziua buna oameni buni.
Ca proaspat (2-3 luni) proprietar de autorulota, dupa euforia achizitiei, m-am lovit de chestiile uzuale...una dintre ele este unde parchez "masinuta".
Am dat un search cu "parcare autorulota" dar singurele rezultate au fost topicuri cu parcari ale membrilor prin diferite excursii , asa ca vin cu intrebare directa.
Are cineva vreo info legata de parcare pe termen lung in zona Bucuresti? Pe primul plan ar fi parcare acoperita , dar la nevoie este buna si descoperita.
Am auzit zvon ca ar fi locuri la motorhome, sunat de 2-3 ori, nu sunt locuri, sa revin, poate se vinde din rulotele second hand si se elibereaza vreun loc.
Deci in concluzie, unde imi parchez autorulota?

p.s.
Din diferite motive nu as parca-o in "fata blocului"
Salut, eu o am de 1 an aici, la Chitila.
Sunt mai multe rulote si autorulote. ImagineImagine Imagine daca esti interesat iti trimit numarul sa vb cu proprietarul.
Are o parcare de Tir-uri la strada si rulotele sunt priactic in spatele casei lui, in gradina. Loc drept, amenajat. Stau super bine! Acum sunt multe...pozele sunt vechi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Scrie răspuns